Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Er din virksomhed klar til 2018?

Node Image Upload white-background-3076954_640

Den første måned af 2018 er ved at være gået og det betyder at det er tid til at reflektere over, om din virksomhed er klar til det nye år. Du kan gøre utrolig mange forskellige ting for at forbedre din virksomhed, og blive klar til at sætte rekord i 2018. Du får 4 gode bud på hvad du blandt andet kan gøre her.

Hvilke mål har din virksomhed for det nye år?
Når et nyt år starter, er det vigtigt at have mål for din virksomhed og tænke over hvad din virksomhed gerne vil opnå i 2018. Et mål er vigtigt at have for at din virksomhed har noget at sigte efter i løbet af det nye. Og så er det generelt godt at tænke over, hvad du gerne vil opnå i din virksomhed, og det er et nyt år det perfekte tidspunkt til at reflektere over.

Det er derfor en fordel at sætte dig ned i slutningen af et år, eller her i starten af det nye år og tænke over hvad din virksomhed skal opnå i 2018. Det kan være du gerne vil lave en ny omsætningsrekord med din virksomhed eller vil fokusere på at udvide med flere medarbejdere.

Når du sætter et mål, er det vigtigt at have en klar målsætning for det nye år, så du bedste muligt kan opfylde det mål, som du har sat for virksomheden.

Hvis du fornyeligt har startet virksomhed, og derfor lægger meget af din tid i virksomheden, kan du samtidig tænke over om du har nogle personlige mål til det nye år. Det kan fx være du gerne vil minimere dine udgifter, så du får de bedste forudsætninger for at få virksomheden godt i gang. Hvis du gerne vil minimere dine egne udgifter kan du fx overveje at skifte til en billig a-kasse, kigge dine abonnementer igennem for at se om du kan spare penge der og ellers overveje hvor du kan spare penge.

Hold gode møder i 2018
Mange virksomheder bruger mange timer på at holde møder. Men ikke alle møder er lige effektive og hvis du gerne vil bruge din tid effektivt, er det ærgerligt at spilde tid på lange møder.

En god forudsætning for din virksomhed i 2018 kan derfor være at holde gode og ikke mindst effektive møder, og droppe de lange møder, der ikke skaber ret meget i forhold til den brugte tid.

For at holde gode møder, er det afgørende at du er god til mødeledelse, så du styrer mødet på en god måde, så der ikke går unødvendig meget tid med at komme igennem dagsordenen til mødet. Uanset hvilket møde du holder, om det er personalemøde, kundemøde, formelle møder, er det vigtigt, at du er god til mødeledelse for at holde et godt og effektivt møde.

Ud over det, er det også vigtigt at alle parter til et møde har forberedt sig godt for at mødet bliver så effektivt som muligt, og for at alle parter får det optimale ud af mødet.

Optimer din hjemmeside
En tredje ting, som er vigtig for at din virksomhed er klar til det nye år, er at du har optimeret din hjemmeside. I dag er det utrolig vigtigt, at din virksomhed har en hjemmeside for at være synlig i den digitale verden.

Men det er ikke alene vigtigt at have en hjemmeside, det er også vigtigt at du har en god hjemmeside, som kan være med til at skaffe dig nye kunder.

Det er vigtigt at have en god hjemmeside uanset hvilken forretning du har. Det kan være du er designer og sælger tøj, tilbyder iphone reparation eller måske er i gang med at starte en ny virksomhed som iværksætter. I alle former for forretninger er det afgørende at det er muligt at finde din virksomhed online. En hjemmeside er samtidig også vigtig for at det er nemt for potentielle kunder at komme i kontakt med dig.

En god måde at starte det nye år på er dermed ved at optimere din hjemmeside. I dag er det fx et vigtigt aspekt at din hjemmeside er mobilvenlig da flere og flere søgninger på Google foretages fra mobile enheder.

Gennemgå økonomien i din virksomhed
Det sidste som du skal gøre, for at din virksomhed er helt klar til det nye år er at gå din økonomi efter. I alle virksomheder er det utrolig vigtigt, at der er godt styr på økonomien for at din virksomhed kan få succes.

Du kan derfor starte det nye år på en god måde, ved at bruge en dag på at gå alle dine udgifter igennem og se om du har mulighed for at spare penge nogle steder, så din virksomhed får de bedste muligheder for at tjene penge i 2018.

Når du har gået økonomien igennem, fået styr på dine hjemmeside, sat et godt mål og ikke mindst startet året med at par gode møder er din virksomhed klar til 2018.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen