Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Elite Miljø vinder præstigefyldt pris

Topbillede

Den danske virksomhed Elite Miljø er kåret som en af vinderne af årets CSR People Prize, der hvert år bliver tildelt en virksomhed, som har ekstra fokus på det sociale ansvar. Virksomheden blev en de heldige vindere efter deres indsats i samarbejde med Ikast-Brande Kommune, hvor de har formået at kombinere rengøringsjobs med langtidsledige.

Elite Miljø er normalt anerkendte for sin høje standard indenfor rengøring hos forskellige virksomheder. Nu er virksomheden også blevet anerkendt for sit fokus på virksomhedernes sociale ansvar. Tirsdag d. 7 november 2017 var en stor dag for virksomheden, da de vandt CSR People Prize 2017.

Virksomheden har gennem en længere periode samarbejdet med Ikast-Brande Kommune, hvor de sammen har formået at kombinere rengøringsopgaver med job til langtidsledige. Dette samarbejde ledte til kåringen af årets CSR People Prize.

Pris overrakt af H.K.H Prins Joachim
H.K.H Prins Joachim stod klar på scenen til at overrække den præstigefyldte CSR People Prize til Elite Miljø. Begrundelsen for prisen lød, at virksomheden har været med til at skabe en helt ny løsning, der hjælper ledige på kanten af arbejdsmarkedet med at komme i gang igen.

”Elite Miljø har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune skabt en helt ny løsning. Ved at stille jobgaranti og tænke på tværs af traditionelle udbudsformer viser Elite Miljø, at det kan lade sig gøre at skabe en god forretningsmodel samtidig med, at man giver mennesker på kanten af arbejdsmarkedet en hjælpende hånd,” fremgår det af juryens begrundelse.

Den sociale ansvarlighed fortsætter
VFSA, Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, står bag CSR People Prize og det har de gjort siden 1999, hvor prisen blev uddelt for første gang. Siden da har prisen hyldet virksomheder, der har ekstra fokus på det sociale ansvar.

Elite Miljø fortæller på hjemmesiden, at deres fokus på det sociale ansvar ikke stopper her:

”Foruden samarbejdet med Ikast-Brande Kommune er det vores fokus på at tage et socialt ansvar på en række andre områder - eksempelvis fokus på forebyggelse og sygefravær, fastholdelse og trivsel samt inklusion af flygtninge via den nye Integrationsgrunduddannelse (IGU), der har dannet grundlag for prisen”, skriver Elite Miljø på deres hjemmeside.

Langtidsledige borgere sættes i fokus
Samarbejdet mellem Elite Miljø og Ikast-Brande Kommune går ud på, at de sammen i et Offentligt Privat Innovationssamarbejde har skabt et forløb, hvor langtidsledige borgere træners med henblik på et varigt job i Elite Miljø efterfølgende. Elite Miljø vandt udbuddet om opgaven og indtil videre har projektet været en succes. Borgere er kommet i beskæftigelse efter forløbet pog det har rustet borgerne til deres videre arbejde i virksomheden.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen