Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus opruster med to nye specialister

Node Image Upload dennis_ankersoe

2017 var et rekordår for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, og 2018 fortsætter, hvor 2017 slap. Derfor har erhvervscenteret i Aarhus oprustet med to nye profiler til henholdsvis projekt- og investeringsafdelingen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus har netop ansat to nye profiler, som hver især skal styrke erhvervscenterets markedsandel i et glødende Aarhus-marked.

Dennis Ankersø er ansat som ny projektsalgschef i projektafdelingen, mens Rasmus Kjærulff Ingemansen er ansat som erhvervsrådgiver med speciale i boligudlejningsejendomme. ”Vi ønsker at være førende inden for alle segmenter, som vedrører de professionelle ejendomsaktører. Salg og udlejning af boligprojekter og boligudlejningsejendomme er i særdeleshed forretningsområder, som ligger naturligt til EDC’s profil,” fortæller Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus.

”Vi har allerede et stærkt set-up i vores projektafdeling, og Dennis skal være med til at styrke aktiviteterne inden for salg og udlejning af projektboliger og løfte os til nye højder. I vores investeringsafdeling ønsker vi at skærpe vores fokus endnu mere på boligudlejningsejendomme, som er et meget stort forretningsområde i Aarhus. Vi har derfor ansat Rasmus til at have endnu mere fokus på det og være i løbende kontakt med ejerne af ejendommene,” siger Søren Leth Pedersen.

Oprustningen sker på baggrund af, at tendenserne fra 2017, som var et rekordår for Aarhus-afdelingen, er fortsat ind i 2018. ”Det er gode tider, men det sker også som følge af, at vi gennem flere år har opbygget et stærkt hold, som nu er ved at være godt forankret i markedet med stærke profiler til at løse specialistopgaver inden for alle segmenter. Dermed kan vi servicere vores kunder med rådgivning inden for alle ejendomsrelaterede spørgsmål,” udtaler Søren Leth Pedersen.

Både Rasmus Kjærulff Ingemansen og Dennis Ankersø kommer fra RealMæglerne i Aarhus. Dennis Ankersø har været indehaver af tre boligbutikker og haft stor aktivitet med salg af boligprojekter.

”Jeg ser frem til samarbejdet med de andre i teamet, og jeg tror på, at samarbejde kan løfte vores position i markedet. Der sidder flere kompetente folk her med en stor vifte af forskellige kunder, som jeg selvfølgelig skal i kontakt med. Det bliver noget andet, end hvad jeg har været vant til, men jeg overtager noget godt og glæder mig til at udvikle det i en retning, hvor vi bliver endnu bedre og skarpere i markedet,” siger Dennis Ankersø.

Rasmus Kjærulff Ingemansen har senest været daglig leder af RealMæglerne i Viby. Han ser frem til at beskæftige sig med boligudlejningsejendomme og de nye udfordringer, det medfører. ”Jeg brænder for at lære, og jeg kommer til at indgå på et investeringshold med enorm viden, som bliver spændende at arbejde sammen med. Jeg ser frem til de længerevarende relationer med kunderne, for det er noget, jeg selv værdsætter,” fortæller Rasmus Kjærulff Ingemansen.

De to nye profiler er ikke de eneste, som erhvervscenteret i Aarhus har ansat i 2018. Teamet består nu af 24 medarbejdere.

 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen