Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Disse overvejelser skal du gøre dig som virksomhedsejer

Node Image Upload shutterstock_404472820_1

Du skal som virksomhedsejer gøre dig nogle forskellige overvejelser hver dag, hvor nogle overvejelser er vigtigere end andre. Du skal bl.a. gøre dig tanker om markedsføring, økonomi, arbejdsrutiner og meget mere.

Økonomi – Hvordan finder jeg penge til forretningsudvikling?
Forretningsudvikling koster penge, og penge kommer desværre ikke dalende ned fra himlen. Det er ikke sikkert, at du har en stor opsparing eller har mulighed for at låne penge i banken, men hvad gør du så?

I dag findes der flere danske virksomheder, som har specialiseret sig i at udstede lån til mindre virksomheder. Lendino er et eksempel på en markedsplads, hvor private og professionelle kan låne penge til kreditværdige virksomheder. Hvis du har brug for økonomisk støtte, så lån til virksomhed på Lendino.dk.

Workflow – Hvordan optimerer jeg min virksomheds workflow?
Workflow – eller på dansk arbejdsstrøm – er et begreb, som du skal kende til, hvis du driver en virksomhed. Der er f.eks. mulighed for at spare værdifuld tid på dokumenthåndtering, da det kan klares digitalt.

Du kan med digital dokumenthåndtering optimere din virksomheds workflow, så du har mere tid til at tage hånd om de vigtigste opgaver. Det handler i grove træk om at effektivisere sin virksomheds forretningsprocesser, da det kan være særdeles værdifuldt.

Du kan sågar få hjælp til optimering af virksomhedens workflow, hvis du tager fat i en kendt virksomhed med erfaring inden for udvikling af forretningsløsninger.

Ansættelse – Er det for tidligt at ansætte en medarbejder?
Du skal overveje, om det ikke er på at tide at ansætte en medarbejder, hvis dine mange arbejdsopgaver er ved at stige dig til hovedet. Du skal dog først og fremmest overveje, om det kan betale sig at ansætte en medarbejder frem for at bruge freelancere.

Før du ansætter din første medarbejder, skal du have sat dig ind i, hvilke forpligtelser du har som arbejdsgiver. Du skal bl.a. have styr på praktiske ting som udbetaling af løn, udbetaling af feriepenge, løn under sygdom, opsigelsesvarsel og meget mere. Du kan som arbejdsgiver risikere at blive straffet, hvis du ikke lever op til dine forpligtelser.

Arbejdsrutiner – Hvordan skal jeg strukturere min hverdag?
Det er svært at få tilværelsen til at hænge sammen, hvis man ikke formår at strukturere sin hverdag som virksomhedsejer. Du kan som virksomhedsejer mere eller mindre selv bestemme, hvornår du vil arbejde, men du bør alligevel have nogle faste rutiner.

Du kan arbejde med personlig planlægning, hvis du vil have styr på, hvilke opgaver der venter dig på kontoret. Det vil give dig ro i sindet og reducere din risiko for at blive stresset. Du skal desuden være dygtig til at prioritere dine opgaver og tage én opgave ad gangen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen