Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Disse julegaver hitter online

Node Image Upload present-932219_640

E-handel er gået meget frem i Danmark i løbet af de seneste år, og noget af det, som vi i stigende grad køber online er gaver. Her op til jul, er der derfor godt gang i salget hos mange webbutikker, da vi køber mange forskellige julegaver online.

Derfor kan vi godt lide at handle ind online
Der er flere forskellige grunde til, at vi i stigende grad vælger at købe ind på nettet, frem for at tage turen ned til nærmeste gågade eller indkøbscenter. Først og fremmest er det nemt og hurtigt at handle på nettet, da man kan sidde hjemme fra sofaen og gøre dagens indkøb.

Samtidig bruger vi generelt internettet til mange ting i vores dagligdag, og derfor er det også naturligt, at vi køber mere ind via nettet.

Og så er det også hurtigt at købe ind på en webbutik, og det har faktisk meget at sige, når vi snakker om julegaveindkøb online. I december har de fleste mange ting at nå, og hvis der er tid at spare ved at købe julegaverne online, er der mange der vælger at gøre det.

Du kan sikkert forestille dig hvor fyldte gågaderne og shoppingcentrene er i weekenderne op til jul, og det er i weekenden at de fleste har tid til at købe julegaver. Der er derfor flere der vælger at tage julegaveindkøbene online, da du der kan sidde hjemme uden at blive stresset af alle de andre, der også er på udkig efter julegaver.

Og så kan du langt hurtigere finde det, som du leder efter på en online butik. Du behøver ikke at bruge tid på at gå rundt og lede efter den gave du mangler, men kan i stedet søge efter det, og der er derfor også tid at spare på den måde.

Forskellige julegaver købes online
Vi køber mange forskellige julegaver online. Førhen købte vi mest rejser online, men i dag findes der så mange forskellige butikker, at der er mulighed for at købe nærmest alt vi en webshop.

Det er også med til at give gode muligheder for at finde gode julegaver online, da du får et større udvalg, når du kigger online, sammenlignet med hvis du tager turen til nærmeste gågade. Nedenfor kan du se nogle af de brancher som vi køber mange julegaver ved.

Tøj og elektronik
Noget som vi længe har købt ind via nettet, og som det er meget almindeligt at vi køber online er tøj og elektronik. Især elektronik, er en af de brancher der vækster meget inden for online handel.

Men også tøjbranchen nyder godt af den stigende onlinehandel. Det har taget lidt længere tid, før folk rigtigt er begyndt at købe tøj online, sammenlignet med elektronik, men i dag køber vi meget tøj online. Grunden til at mange i starten, ikke var så villige til at købe tøj online, var sandsynligvis fordi der ikke er de samme muligheder for at prøvet tøjet, inden det er købt og betale.

Men i dag tilbyder nærmest alle tøjbutikker online at man kan sende tøjet retur, hvis det viser sig, ikke at passer, eller man simpelthen bare har fortrudt købet. Det har været med til at gøre at tøjhandelen er vækstet og at vi i dag køer meget tøj online.

Der er derfor et stort udvalg af forskellige tøjbutikker online, og hvis du fx kigger efter tøj fra Sofie D’Hoore kan du finde et stort udvalg online. 

Produkter til personlig pleje
En anden branche, som også er ved at vækste online er produkter til personlig pleje, som vi også køber meget af via nettet i dag. Vi køber mange forskellige produkter inden for personlig pleje på nettet.

Grunden til at vi godt kan lide at købe produkter til personlige pleje på nettet er blandt andet fordi der en god mulighed for at sammenligne priser. Der er gode muligheder for at sammenligne priser på alle slags produkter online, men især inden for personlig pleje er det gavnligt.

Hvis du fx kigger efter en shampoo fra et bestemt mærke, kan du hurtigt finde den webbutik der sælger den billigst, og det er en stor fordel, at vi kan spare penge, ved produkter til personlig pleje.

Her op til jul, kan du også finde mange gaveæsker online, som kan bruges som en god julegave.

Ligesom med produkter til personlig pleje, finder vi også skønhedsbehandlinger online. Hvis du fx kigger efter en behandling med botox har du sikkert været inde at kigge på forskellige hjemmesider. Både for at finde mulige behandlingssteder, men også for at få information om behandlinger, du kan fx læse mere om botox handlinger på denne hjemmeside.

Oplevelser og kurser
I løbet af de seneste fem år er det blevet enormt populært at give oplevelsesgavekort i julegave, og det er noget andet, som vi også køber online. Vi køber mange oplevelsesgavekort online, da det, ligesom med andre gaver vi finder online, er nemt og hurtigt at finde et spændende oplevelsesgavekort online.

Men vi køber faktisk også mange kurser online. Fx er der lige nu en stor vækst inden for online kurser, der handler om håndarbejde og mange andre ting. Online kurser er populære, fordi du kan sidde hjemmefra og slappe af, imens du tager kruset.

For eksempel ved et online kursus i hækling kan du tage kruset lige når du vil, og pause det undervejs, så det er langt mere fleksibelt at tage et kursus online. Og der er faktisk mange der vælger at give et kursus i gave, som en lidt anderledes gave, der giver noget andet end de typiske gaver.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen