Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Din personlige personale-matcher

Node Image Upload personale_match_business.dk_

Rekrutteringen af en ny medarbejder kan nemt blive en meget lang og krævende proces, hvor I som virksomhed bruger meget energi på medarbejdere, der alligevel ikke passer ind i stillingen. Det samme gør sig gældende for den jobsøgende, der kan have svært ved at finde den rette virksomhed og jobstilling. For at gøre denne proces nemmere har den innovative virksomhed Personale-match udviklet et system, der netop matcher nyt personale med virksomhederne.

Alle virksomheder oplever på et tidspunkt, at de skal finde en ny medarbejder til virksomheden. Det kan være en meget lang proces og koste mange penge, hvis man ikke finder den rette kandidat. Denne rekrutteringsproces ønsker virksomheden Personale-match at gøre meget nemmere med et nytænkende rekrutteringssystem. Personale-match arbejder ud fra en kombination af annoncering og research. Virksomheden har efter mange års aktiviteter indenfor rekruttering en omfattende CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater. Det betyder, at chancen for at finde den rette kandidat til jobbet er meget stor. Personale-match kan normalt præsentere mulige kandidater efter 2-3 uger, men en rekrutteringsproces har mange faktorer, der spiller ind. Det kan derfor godt betale sig at få Personale-match til at finde din næste medarbejder.

Matcher medarbejdere med arbejdsgivere
Som jobsøgende kan man også få gavn af Personale-match, fordi man hele tiden kan holde sig orienteret om opslåede stillinger på siden med ledige jobs. Som jobsøgende kan man lægge CV’et i applikationens CV database, så de opslåede stillinger kan få de rigtige match. Der er ofte ansættelser af kandidater fra Personale-matchs egen kandidatdatabase.

Personale-match har en stor menneskelig indsigt og de nødvendige færdigheder for at finde de rigtige match på arbejdsmarkedet. Virksomheden har derfor det største udvalg af specialiserede vikarer, og det kan du eller din virksomhed blive en del af. Læs mere om mulighederne for at finde en medarbejder eller et job lige her: https://www.personale-match.dk

Vikar hos Personale-match
Når du har dit CV i databasen, så er der stor mulighed for at få tilbudt en samtale til en mulig stilling. Personale-match kigger altid først og fremmest sin database igennem for egnede kandidater, når de mange kunder bestiller arbejdskraft. Når du bliver hyret til et arbejde, så er du gennem virksomheden sikret ordnede forhold, løn hver 14. dag, der er aflønnet i henhold til gældende overenskomster og du er sikret en introduktion til virksomheden inden start. Du har derfor de bedste forudsætninger for et godt arbejdsforløb. Personale-match er en seriøs rekrutteringsvirksomhed, der derfor også har høje forventninger og krav til både virksomhederne og medarbejderne. Det kommer derfor alle til gode i sidste ende, da de forventer at alle overholder en aftale om det gældende arbejde. Hvis du ønsker at finde Vikar Jobs er det derfor stor mulighed for at finde dem gennem Personale-match.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen