Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Digitalt visitkort får flyvende start

Node Image Upload digital-visitkort

De fleste af os har prøvet det. At glemme vores visitkort til et møde. Eller løbe tør for visitkort til en konference. For ikke at tale om behovet for løbende at ændre i kontaktinformationerne eller tilpasse det grafiske layout.

Det var den slags oplevelser, der fik stifteren til at stoppe op og udtænke en smartere løsning: At gøre visitkortet digitalt og en integreret del af den smartphone, som er blevet en tro følgesvend for de fleste. Den nye løsning fik navnet mobileCARD.

- Personligt var det en befrielse at slippe for det trykte visitkort og irritationen over at være løbet tør igen og igen. Og digitaliseringen har åbnet op for en masse nye muligheder og ambitionerne er tårnhøje, fortæller CEO og stifter, Claus Rønnow. Det vender vi tilbage til.

2. generations iværksætter
Med 16 års erfaring som digitalt bureau og et sammentømret team, der er vant til at samarbejde, havde mobileCARD gode forudsætninger for at gå i gang med projektet. Men det har ikke været uden udfordringer, fortæller Claus Rønnow:

- I hele udviklingsfasen har vi selv finansieret timerne ved at skære alt overflødigt væk i vores bureau og investere overskuddet i at opbygge hele platformen. Og selvom det færdige produkt bliver rost til skyerne af vores brugere for sin enkelthed, så er dét netop et resultat af en grundig og tidskrævende indsats fra de indledende skitser over prototyper til færdigt system, fortæller Claus Rønnow energisk.

Claus står som CEO i spidsen for det team, som har udviklet og nu markedsfører det digitale visitkort og den platform, der understøtter det. Brugerne forbinder mobileCARD med den app, hvor deres digitale visitkort ligger og nemt kan deles med andre - uanset om de selv bruger app’en.

- En af de store udfordringer har været at gøre udvekslingen af digitale visitkort lige så enkel og nem som med den fysiske udgave. Og vi udfordrer hele tiden os selv med at blive bedre og skarpere på den del, forklarer Claus Rønnow, mens han demonstrerer, hvordan brugerne giver deres visitkort til hinanden på sin smartphone.

Fra kravlegården til 3.000 brugere
Helt grundlæggende kan man oprette sit visitkort - enten som enkeltperson eller som virksomhed, hvor flere medarbejdere skal have ensartede visitkort - og derefter er det tilgængeligt via mobileCARD app’en. Når man vil sende sit visitkort indtaster man mobilnummeret på modtageren, og app’en sender visitkortet over til modtagerens app. Hvis modtageren ikke har app’en får han i stedet en SMS med et link til at vise visitkortet i browseren, hvorfra han nemt kan gemme kontaktinformationerne ned på sin telefon.

App’en giver også mulighed for at efterlade sit visitkort virtuelt på den aktuelle lokation. Andre brugere i nærheden kan via app’en eller deres browser se de efterladte visitkort og samle dem op. 

- Det sidste halve år har vi været i kravlegården med vores system og hentet værdifuld feedback fra brugerne, rettet småfejl og gjort klar til den store udrulning. Og den er vi lige startet på med stor succes. Vi har rundet 3.000 aktive brugere og kan se, at systemet spreder sig selv i stigende grad. Og dét er nøglen til succes - ikke bare i Danmark, men specielt i udlandet.

Og netop ambitionerne hos teamet rækker langt ud over landets grænser. Drømmene er store.

- Vi er kun lige begyndt, men vi bliver det næste store sociale netværk for virksomheder og deres medarbejdere. Der er brug for et nyt social business media, og det skal være os. Vi skal være større og bedre end LinkedIn, slår Claus Rønnow fast og glemmer for en kort bemærkning sit nordjyske ophav.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen