Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Deleøkonomisk trailereventyr startet af ungdomsvenner

Topbillede

Mange husejere kører langt for at leje en trailer, når haveaffald og andet storskrald skal på genbrugsstationen, mens masser af trailere står stille lige i nærheden. Det gør Danmarks nye deletjeneste, NaboTrailer, nu op med. NaboTrailer blev lanceret den 1. marts 2018 og ved at bruge platformen kan naboer deles om udgifterne til traileren – og samtidig få mulighed for at lære sine naboer lidt bedre at kende. Udlejede trailere er forsikret af Tryg under brug, og nabo-til-nabotrailerleje er dermed blevet både nemt og sikkert.

Kasper Dam Mikkelsen og Anders Muusmann, ungdomsvenner fra Sønderborg og mændene bag den nye deletjeneste, fortæller, at NaboTrailer ønsker at understøtte det gode naboskab på de danske villaveje.

»Vi tror på, at mange trailerejere gerne så deres trailer blive udnyttet bedre, end den gør i dag. Vi tror også på, at mange ’lejere’ gerne vil give et bidrag, når de skal låne naboens trailer. Med Danmarks største forsikringsselskab i ryggen har vi et solidt koncept, der også giver ekstra sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude,« fortæller Anders Muusmann.

Det hele begyndte med en fyringsrunde på LEGO, hvor Anders Muusmann var blandt de ramte. Det gav ham mulighed for at prøve noget helt nyt. Det skulle være en startup, og da han selv som villaejer har oplevet frustrationerne med at få kørt storskrald og haveaffald væk, lå ideen lige for.

»Det skulle være et helt basalt tilbud til villavejene, hvor mange har brug for en trailer, og mange har én. Det er deleøkonomi, hvor ressourcerne udnyttes, og naboskabet forbedres,« fortæller han.

Nøglen til succes er bundet op på det partnerskab han har indgået med sin ungdomsven, Kasper Dam Mikkelsen. Kasper bor på Amager, og han er flittig bruger af flere deleøkonomiske platforme. Både fordi det er praktisk, men også fordi han godt kan lide tanken om at udnytte eksisterende resurser bedre. Sammen har de indsigt, erfaring og gåpåmod til at få denne nye forretning til at spire.

Succesfuldt samarbejde med West Soft Development
Denne højkvalitets app var ikke blevet til noget, hvis det ikke var for to unge fyre hos West Soft Development A/S, Anders Andersen og Emil Klindt. De har været instrumentelle i at komme fra en højtflyvende idé til et konkret koncept, hvor der er taget højde for alle eventualiteter, siger Anders Muusmann, der sender en stor tak til virksomheden, der har gjort denne rejse mulig.

Læs mere på www.nabotrailer.dk eller kontakt Anders Muusmann på am@nabotrailer.dk, hvis du mangler en trailer i dit nærområde.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen