Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Danskerne drømmer mest om at rejse jorden rundt

Topbillede

Bucket lister er populære som aldrig før - også i Danmark. En bucket liste er den internationale betegnelse for en personlig ønskeliste med alle de ting, som man gerne vil opleve, opnå eller eje, inden man dør. For at få afdækket de mest populære ønsker og drømme har Budget Biludlejning gennemført en storstilet undersøgelse af europæernes bucket lister. I Danmark har 1000 repræsentative personer over 18 år fortalt om deres personlige bucket lister. Resultatet viser, at rejser er placeret øverst på de flestes ønskeliste. I forbindelse med publiceringen af undersøgelsen inviterer Budget Biludlejning til en konkurrence, hvor 3 deltagere kan vinde en lejet bil, som kan være med til at indfri én eller flere af ønskedrømmene på deres bucket liste. Man skal blot poste de 5 største ønsker, som man gerne vil have opfyldt, inden man dør - med hashtag #minbucketliste på https://www.facebook.com/BudgetBiludlejning/

Den nye undersøgelse for Budget Biludlejning afslører, at befolkningerne i Europa på tværs af sprog, geografi og kultur har nogenlunde de samme ønsker og drømme. 69 % af deltagerne i Danmark har en rejse øverst på deres personlige bucket liste. Og 55,6 % af de danske deltagerne har en jordomrejse som det allerstørste ønske.

Villa, båd, designertøj og familie
44,8 % drømmer om at eje deres egen bolig, en båd, designertøj eller dyre smykker. 49 % drømmer om enten at svømme med delfiner, springe faldskærm eller at spise på en Michelin restaurant. Der er også mange deltagere i den danske undersøgelse, som drømmer om at stifte familie, og nogenlunde det samme antal drømmer om at starte egen virksomhed.

Den gennemgående forklaring på at de europæiske deltagere ikke får realiseret deres drømme på deres bucket liste - fx at rejse - handler om manglende økonomi eller manglende opsparing.

Bucket liste på Budget
Drømmer man fx om at opleve havmiljøet og mangfoldigheden af fisk ved Great Barrier Reef – verdens største koralrev - men der er lavvande i kassen, har Budget Biludlejning en stribe forslag og ideer, som kan være næsten lige så betagende – men meget tættere på hjemmet og derfor er langt billigere.

For er man betaget af havenes mangfoldighed, kunne et alternativ måske være ét eller flere besøg i den verdensberømte danske attraktion: Den Blå Planet, hvor man også kan opleve en stor variation af havenes betagende skabninger og overraskelser.

Del din bucket liste med Budget Biludlejning og vind en lejebil til dine oplevelser
For at hjælpe danskerne med at realisere ét eller flere af deres ønsker, lancerer Budget Biludlejning en Budget Bucket Liste kampagne med ideer, inspiration og forslag, som man kan gennemføre på budget – og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

»I forbindelse med den gennemførte undersøgelse har vi fået en ekstremt spændende indsigt i danskernes ønsker og drømme om, hvad de gerne vil opleve. Det har inspireret os til at hjælpe danskerne med at realisere deres drømme om mindeværdige oplevelser – uden at skulle spendere hele opsparingen.

Vi vil derfor bede danskerne om dele de 5 største ønsker på deres bucket lister med Budget Biludlejning. Bl.a. ideer til, hvordan man kan realisere sin bucket liste på budget, hvis man ikke har sparet op. Det skal de gøre på hashtag #minbucketliste på https://www.facebook.com/BudgetBiludlejning/ inden den 1. august. Så belønner vi de 3 bedste forslag med en lejebil i en weekend, hvor vinderne kan nå at opleve ét eller flere rejsemål eller en anden oplevelse på deres bucket liste,« siger Lars Dissing, der er Commercial Director i AVIS Budget Danmark A/S.

Alle kan frem til den 1. august poste deres 5 allerstørste ønsker med #minbucketliste på https://www.-facebook.com/BudgetBiludlejning/. Så udtrækker Budget Biludlejning 3 vindere, som får stillet en lejebil til rådighed i en weekend. Og på den måde kan de få mulighed for at realisere nogle af deres drømme.

Danskerne elsker bucket lister

  • Budget Biludlejnings undersøgelse i Danmark afslører, at hele 68 % af de 1.000 deltagere har en komplet bucket liste. Og de fleste fylder løbende ny drømme på listen.
  • På spørgsmålet om hvor danskerne opbevarer deres bucket lister, svarer 58 %, at de har listen i hovedet, 17 % gemmer den som noter på telefonen, 16 % skriver listen ned, og 22 % gemmer den på Facebook.
  • Og af de mange danskere, som har en bucket liste, deler 53,1 % den med deres omverden – familie og venner. Hele 85,1 % gør det via posts på Facebook - mens 45 % også deler deres ønsker og oplevelser på Instagram.

 

Drømmene kan gå i opfyldelse
Fortvivl ikke! Det er skønt at drømme – men endnu bedre at få opfyldt sine drømme. Både de store og de små. Og det kan faktisk lade sig gøre på Budget. Find inspirationen og del dine ideer på hashtag #minbucketliste på https://www.facebook.com/BudgetBiludlejning/ inden den 1. august.


Om Budget
Budget Biludlejning er ét af verdens vigtige brands inden for udlejningsbiler med ca. 3.500 kontorer i flere end 120 lande. Budget er en førende udbyder af lejede køretøjer til rejsende, der søger mere værdi for pengene, og den næststørste udbyder i USA, når det gælder udlejning af lastbiler gennem et netværk på ca. 1.550 egne- og partnerkontorer. Budget er ejet af Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR) og har forretningsmæssige aktiviteter i hele verden. For mere information besøg www.budget.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen