Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Dansk website hjælper danskerne til billigere og bedre hvidevarer

Node Image Upload vaskemaskine

Det er hjælp at hente, hvis man som forbruger ønsker at erhverve sig nye og kvalitetssikrede husholdningsmaskiner. Et familiehjem fungerer sjældent uden vaskemaskine og tørretumbler til hverdagens gøremål, men det kan være en udfordring at skulle vælge de helt rette til hjemmet. Det gøres nu nemmere med den guidende hjemmeside, Test-nu.dk.

Har du styr på, hvordan du håndterer dit beskidte tøj? Det er ikke mere kompliceret end som så, men hvis man ønsker at undgå bakterielt tøj, er det alligevel betydningsfuldt, hvordan man vælger at behandle beklædningen. Vha. den opsamlende hjemmeside, Test-nu.dk, er det muligt for blandt andet danske børnefamilier at få et overblik over husholdningsmaskiner, som er bedst i test samt en beskrivelse af disses kvaliteter. Alle data indsamles via professionelle anmelderes hjemmesider, og er på denne måde test-sikret til forbrugerne.

En vaskemaskine med de bedste funktioner
Det er vigtigt at vide, hvordan en vaskemaskine fungerer, før man gør købet. Støj er ofte en ulempe, og fokus på energiklasse er også støt stigende. Danskere vil gerne vide, hvad deres husholdningsmaskiner kan gøre til den bedst mulige pris og effektivitet. Går man ned i den lokale hvidevarebutik, er det en selvfølgelighed, at der er styr på maskinerne, men det er også en garanti, at salget er essentielt for butikken. Derfor synes det mere faktuelt - og det er derfor blevet mere populært - at undersøge hvad testeksperter har at sige om de forskellige hvidevarer, der findes på markedet.

En leveringsdygtig vaskemaskine har blandt andet en lav restfugtighed, høj centrifugeringsevne og lavt lydniveau. Detaljer, der bidrager til en grundig og hygiejnisk tøjvask, er blandt andre mængdeautomatik, der analyserer tøjet og tilpasser vaskeprogrammet herefter. En intelligent vaskemaskine er lig et hygiejnisk og støjfrit program.

Hygiejne frem for alt
I et hjem med både børn, dyr og madvarer kan det ikke undgås, at der florerer bakterier, men de uønskede af slagsen skulle gerne forebygges. Dette kan blandt andet gøres gennem en fornuftig håndtering af vasketøjet. Hvor der er fugtighed, er der ofte bakterier, og derfor er nyvasket tøj ikke ens betydende med rent tøj. En høj temperatur har en hygiejnisk effekt på beklædninger, og derfor kan det betale sig at investere i en tørretumbler, der har de rette funktioner. Det er ydermere vigtigt løbende at sikre sig, at gummilister og tromle ikke er beskidte. Dette er en detalje, som kan undgås ved tørretumblere, der har selvrengørende kondensator, som den bedst vurderede maskine, der også har et lavt energiforbrug.

Læs mere om de bedst testede husholdningsmaskiner via hjemmesiden, Test-nu.dk og se mere om deres funktioner samt fordele.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen