Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Danmarks førende prisportal for byggevarer er klar med nyt navn og nye tiltag

Node Image Upload business-1

Prisbyg.dk, som før gik under navnet Nooda.dk, er efter en større omstrukturering klar til for alvor at gøre sit indtog på byggemarkedet.

Prisbyg.dk, blev i oktober 2013, stiftet af to iværksættere og har siden da hjulpet danskerne med at finde de bedste byggevarer til markedets bedste pris. Den nicheprægede og online prisportal har nydt stor succes og har været med til at ændre måden hvorpå, den almene dansker, foretager sine indkøb af byggevarer. På trods af den stigende opmærksomhed omkring prisportalen, har Prisbyg.dk, ifølge stifter og direktør Troels Burmølle haft brug for en mindre ansigtsløftning:

”Siden vi startede i 2013 har opmærksomheden omkring vores produkt været stødt stigende, hvilket er yderst tilfredsstillende. Vi har dog gjort den erkendelse at vores tidligere navn ikke har haft den rette pondus, hvorfor vi har skiftet navn til Prisbyg.dk. Navneændringen skaber de rette associationer omkring vores service og kommer som et led i en større omstrukturering, hvor vi i kulissen har arbejdet hårdt for at gøre vores tjeneste mere omfattende, simpel, lettilgængelig og markant bedre end hidtil,” udtaler Troels Burmølle.

Nye tiltag

Prisbyg.dk samarbejder med både små og store online og fysiske byggemarkeder, men ingen betalende forhandlere favoriseres. Prisbyg.dk sammenligner ganske enkelt priserne på byggevarer fra de respektive forhandlere og indekserer produkterne på en liste over pris, udvalg og lokation. Leder du eksempelvis efter spærtræ til huset, vil du kunne finde en sammenligning over alle priser på prisbyg.dk

Et af de nye tiltag hos prisportalen, er lokationsangivelse på produkterne og forhandlerne. Dette tiltag er blevet tilføjet af en bestemt grund:

”Efter at vi har eksisteret i nogle år, har vi fundet ud af hvad kunderne efterspørger og derfor har vi tilført nogle features til vores søgemaskine. Vi har gjort den erkendelse at kunderne, som udgangspunkt, leder efter den billigste pris, men at byggemarkedets beliggenhed også spiller en stor rolle, da man ofte skal bruge varerne samme dag. Af denne grund har vi nu tilføjet en afstandsberegner til søgemaskinen, så kunden kan se hvor langt de har til den nærmeste forhandler af det produkt, de efterspørger. Med Click & Collect tilføjelsen, kan kunderne altså købe produktet online og afhente det i den nærmeste fysiske butik. Vores mest fornemme opgave er, at vi hele tiden holder os ajour og sikrer at vi leverer den mest optimale, lettilgængelige og simple løsning til vores kunder.” Siger Troels Burmølle.

E-handlen er kommet for at blive

E-handlen har vundet indpas, både nationalt og internationalt, hvilket har medført at flere fysiske byggemarkeder har måtte dreje nøglen om. Byggemarkedsgiganten Stark har netop givet 10 byggemarkeder dødsstødet, Silvans 45 byggemarkeder er sat til salg, grundet skrantende indtjening og det faktum at markedsforholdene har ændret sig markant. Kunderne vælger i stedet at handle i de centralt beliggende byggemarkeder og på internettet. Med tocifrede vækstrater de senere år spår Dansk Erhverv, at væksten inden for E-handlen vil fortsætte med at stige. Dette er en af grundende til at Prisbyg.dk oplever massiv medvind: ”Vi oplever en stigende tendens til at gøre brug af vores service, hvilket vi naturligvis er yderst taknemmelige for. Det er klart at de generelle ændringer i markedsforholdene spiller en rolle, men der er samtidigt klare indikationer på at vi tilbyder en efterspurgt varer. Alle elsker et godt ‘tilbud’ og de fleste vil gerne spare, hvor der spares kan, hvorfor vores service kommer til sin ret. Samtidig med at vi sparer forbrugeren for penge, gør vi også deres indkøb lettere, mere overskuelige og mindre krævende tidsmæssigt. Tidsaspektet spiller også ind, da mange fører travle liv og derfor vil have deres indkøb overstået, så hurtigt og gnidningsfrit, som muligt,” afslutter Troels Burmølle.

Kontakt

Prisbyg.dk’s administrerende direktør Troels Burmølle kan kontaktes på mail Pr@prisbyg.dk.

(1)Kilde: Dansk Erhverv - E-analyse 2016.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen