Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Danmark ligger i toppen, når det gælder internethastighed

Node Image Upload billede1

I Danmark er vi med helt fremme på listen over lande med de hurtigste internethastigheder, og det er vigtigt for de danske forbrugere. Danskerne bruger nemlig mere og mere tid online og vægter derfor en hurtig og stabil forbindelse højt

Hver dag bruger danskerne bruger fortsat mere tid på internettet, og der er ligeledes større kamp om forbrugernes opmærksomhed. Det stiller derfor store krav til både internetudbyderne og virksomhederne, der markedsfører sig online. Du kender det højst sandsynligt allerede selv. Hvis det går for langsomt, eller hjemmesiderne ikke lever op til dine forventninger og kan tilbyde det, du har behov for, er du hurtigt videre igen.

Hos OnlinePartners arbejder vi med mange forskellige discipliner inden for online markedsføring, og vi mærker hver dag, hvor vigtigt det er at følge med den støt stigende udvikling inden for den digitale verden. Derfor er det meget motiverende for os at arbejde i et land, hvor IT-strukturen er en af de bedste, da den udgør en væsentlig rolle i forhold til forbrugernes oplevelse og ageren online.

Flere og flere internetbrugere
Ifølge Danmarks Statistik har hele 93 procent af befolkningen mellem 16 og 89 år adgang til internettet ved deres bopæl. Men da det digitale stadig vinder større indpas, er det ikke længere nok blot at have adgang til internettet. Forbrugerne efterspørger i højere grad hurtigere internet, så de frit kan surfe og streame uden problemer.

Netop fordi internetbrugerne bruger så meget tid online, er det vigtigt, at de ikke skal sidde og vente på, at en hjemmeside bliver indlæst. Rigtig meget af den tid, danskerne er online, bliver brugt på at streame serier og film, og for at sikre sig en god oplevelse, er det derfor nødvendigt at have en hurtig og stabil internetforbindelse.

Internethastigheden er afgørende
I takt med den hastige stigning inden for danskernes internetforbrug er det naturligt nok, at internethastigheden spiller en så væsentlig rolle. Hvad man som internetbruger konkret har brug for, afhænger af ens forbrug og dermed de behov, man har. For nogen vil 50 Mbit/s være mere end rigeligt, mens andre kræver en langt hurtigere internethastighed, der rækker til deres forbrug af film, serier, spil m.m. Har du svært ved at vurdere dine behov for internethastighed, så se i øvrigt denne oversigt over bredbånd.

Internethastigheden er blevet så vigtig for forbrugerne, at det kan være en væsentlig årsag til, hvor man vælger at bosætte sig. Det er især den yngre del af befolkningen, som ikke ønsker at gå på kompromis med internethastigheden ved at flytte fra storbyerne, og netop denne tendens har fået regeringen til at arbejde på at øge internethastigheden flere steder i landet. Dermed er der tale om en meget positiv udvikling af IT-strukturen i Danmark.

For at du kan finde den rette hastighed, bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor mange skal dele internetforbindelsen?
  • Hvad bruger du primært internettet til – streame serier, læse nyheder m.m.?
  • Hvad er muligt på netop din adresse?

Vi er blevet storforbrugere af smartphones
Udover at danskerne bruger mere og mere tid på internettet, ser vi også en markant stigning i brugen af smartphones. En af de største årsager til, at vi bruger så meget tid på vores smartphones er, at forbindelserne er blevet bedre, og 4G-netværket fungerer rigtig godt i Danmark. Det sikrer gode oplevelser, når vi er online via mobilen.

De danske forbrugere kan derfor blandt andet takke den danske IT-struktur for, at de får en god oplevelse, hver gang de benytter deres smartphones til at surfe online. For at internetbrugerne fortsat kan blive ved med at surfe og streame uden problemer, er der dermed ingen tvivl om, at den hurtige internetforbindelse har stor betydning.

Kilde: Danmarks Statistik

Artiklen er udarbejdet for at sætte fokus på YouSee’s bredbåndsløsninger.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen