Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Curanda Care giver tryghed og omsorg

Node Image Upload Curanda Care billede.jpeg

Hvad gør man, når ens far eller mor ikke længere klarer sig så godt, men alligevel klarer sig for godt til at modtage hjemmepleje fra kommunen?

Hvad gør man, når ens far eller mor ikke længere klarer sig så godt, men alligevel klarer sig for godt til at modtage hjemmepleje fra kommunen?

Det har Andrea Børgesen et godt bud på. Hun er sygeplejerske og stifter af Curanda Care, der tilbyder relationspleje og omsorg til ældre, som har brug for en hjælpende hånd i dagligdagen. Ifølge Andrea Børgesen går Curanda Care netop ind og udfylder det gab, mange oplever, når der ikke er overskud til at være nærværende over for en ressourcekrævende forælder, der ikke er berettiget til hjælp fra det offentlige.

"Mange pårørende hjælper med at køre til læge, fysioterapi og sygehus. De hjælper med indkøb, bad, medicin og alt det andet. Og det er en stor udfordring at få det hele til at passe sammen med deres egen hverdag. Jeg opfatter Curanda Care som de pårørendes forlængede arm," siger Andrea Børgesen.

Som pårørende er det meget naturligt at blive frustreret, når de mennesker, man en gang har opfattet som rollemodeller, pludselig har behov for hjælp.

"I Curanda Care kommer vi med en professionel indstilling og overskud til at samarbejde på de ældres egne præmisser, siger Andrea Børgesen og giver som eksempel, at de pårørende godt kan have den opfattelse, at mormor skal ud og have noget frisk luft – gå en lang tur – to gange om ugen," siger Andrea Børgesen.

"Ved velkomstsamtalen finder vi så ud af, at det, mormor allerhelst vil og har brug for, det er hjælp til at bage en plade boller. At få duften ind i huset og mindes, hvordan det var engang," siger Andrea Børgesen.

Andrea Børgesen lægger vægt på, at det er omsorg og pleje af relationer, der er i fokus i Curanda Care. Både klienter og pårørende skal være trygge i Curanda Cares hænder, uanset hvilke af sundhedsvirksomhedens tre ydelser inden for omsorg, sundhed og relationer, det handler om.

Curanda Visit Care hjælper med at skabe større livskvalitet med jævnlige besøg, hvor der er plads til at lave præcist det, den ældre har lyst til.Det kunne eksempelvis være en gæstekok, der hjælper med madlavning og indkøb og samtidig giver gode råd om ernæring.

Curanda Nurse Care er en hjælp til at overskue sundhedsvæsenets regler og fagsprog. Det kan også være ledsagelse som bisidder til undersøgelse og operation på hospitaleteller andre sygeplejefaglige ydelser.

Curanda Go’ Care træder til som chauffør, hvis de pårørende eksempelvis ikke har tid til at køre til læge, fysioterapeut eller banko flere gange om ugen.

For yderligere information kontakt:
Andrea Børgesen – tlf.: 26194787
www.curandacare.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen