Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

BYGGERI’18 tilbyder ny messe-app

Node Image Upload byggeriappforsideogmenu

Brancheforeningen Danske Byggecentre har videreudviklet sin messe-app, der nu gør det endnu nemmere at orientere sig og finde rundt på BYGGERI’18, som løber af stablen den 13.-16. marts i MESSE C i Fredericia.

”Vi vil gerne gøre det endnu nemmere at være på BYGGERI’18. Med vores messe-app kan besøgende allerede inden de kommer på messen gennemgå udstillerlisten og danne sig et overblik over, hvilke stande, de vil besøge. Det er det perfekte redskab for besøgende, der gerne vil have ekstra god adgang til at finde rundt på vores store messeareal,” siger Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Nye digitale features
I år har ”BYGGERI-messen”-appen fået en lang række helt nye features, der giver god mulighed for at kunne finde rundt og orientere sig blandt de cirka 300 udstillere i MESSE C.

”Det bliver langt nemmere at finde rundt. Trykkes der på en stand på halplanen, kommer udstillerens navn frem. Trykkes der på udstillerens navn i firmafortegnelsen, vises standen på halplanen. Appen kan desuden vise vej på halplanen fra den stand, du står ved, til den stand, du gerne vil besøge,” siger Palle Thomsen.

Messekataloget er i år blevet digitaliseret og er selve appen. Her kan besøgende hurtigt orientere sig om udstillerne, de udstillede produkter, om de events, der foregår rundt på standene samt om spisesteder og de respektive menuer. Den giver desuden en smart mulighed for at registrere sig online, så de besøgende blot behøver at scanne en modtaget QR-kode ved indgangen for at komme ind på messearealerne.

Hvis man er mere analog, vil der ved indgangen ligge foldere, som indeholder halplan, udstillerliste, oversigt over bespisning m.m.

Den bæredygtige vej
På appen kan man også opleve ”Den bæredygtige vej”, hvor brugerne både kan læse om og blive guidet rundt fra stand til stand blandt de mange dokumenterede bæredygtige produkter og løsninger, som er nomineret til byggeriets tre klimapriser.

”I år oplever vi et sandt innovationsboom inden for grønne og bæredygtige byggevarer, klimaløsninger og miljøstrategier. Det vil vi gerne honorere, så vi har skabt ”Den bæredygtige vej” på vores app. Vejen guider de besøgende rundt fra stand til stand, hvor de kan opleve de mange bæredygtige produkter og løsninger, der er nomineret til de tre klimapriser; Byggeriets Klimapris, Byggeriets Energipris og Byggeriets Miljøpris” siger Palle Thomsen.

BYGGERI’18-appen, ”BYGGERI-messen”, fungerer på iOS- og Android-baserede enheder og kan hentes gratis på AppStore og Google Play.

--

Om BYGGERI’18:
BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og havde ved seneste afholdelse i 2016 over 300 udstillere og 26.000 besøgende.

Produktomtaler og events
Her kan du orientere dig om de mange spændende produkter, der udstilles på BYGGERI'18: http://omtaler.byggerimessen.dk/

Arrangør: 
Bag BYGGERI-messen står Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets førende byggecentre, trælaster og byggemarkeder.

Brancheforeningen Danske Byggecentre:
Egebækvej 98, 2850 Nærum, tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dk

Messecenter: 
MESSE C, Fredericia
Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia, tlf. 75 92 25 66
E-mail: messec@messec.dk

For yderligere information, kontakt
Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20 26 32 96
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, tlf. 45 80 78 77

 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen