Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Beløn dine medarbejdere med en uforglemmelig oplevelse

Node Image Upload events-impact-group

Teambuilding og sammenhold skaber bedre trivsel

Styrk dit personale gennem relationer
Et øget økonomisk fokus i mange virksomheder efter finanskrisen har betydet en nedprioritering af de ting, som medvirker til bedre medarbejdertrivsel, og det kan vise sig at være skidt for effektiviteten af det arbejde, som de foretager. Ved at belønne medarbejdere med events og arrangementer, som giver dem uforglemmelige oplevelser, vil mange virksomheder kunne opleve en større arbejdsglæde, som i sidste ende vil føre til store økonomiske fordele.

Vi samarbejder altid – også uden vi ved det
Fra vi er børn og starter i institutioner bliver vi i det demokratiske Danmark belært om vigtigheden af samarbejde, og selvom det ikke er lige tydeligt på alle arbejdspladser, indgår teambuilding og fællesskab altid som en integreret del af enhver arbejdsproces. Virksomheder handler og træffer beslutninger i grupper, og ønsker man at opnå bedre medarbejdere, bedre trivsel og bedre udbytte af arbejdstimer, kan det være væsentligt at sikre, at samarbejdet ikke blot foregår – men at det foregår på en god måde. At styrke sammenholdet blandt medarbejdere kan opnås på flere måder, og det kan garanteres, at ikke alle medarbejdere i alle virksomheder vil kunne påvirkes med samme metode. At investere i et større firmaarrangement kan dog vise sig at være en god økonomisk beslutning, som giver gladere personale og et bedre ry.

Udfordrende situationer styrker fællesskabet
For mange større og mindre virksomheder kan det virke uoverskueligt at skulle bruge tid på at arrangere firmaevents, og uden det rigtig netværk, kan det samtidig være svært at lave et arrangement, som er spændende, og som giver medarbejderne lyst til at deltage. Ved at bruge et eventbureau, som f.eks. det landsdækkede Impact Group, har I mulighed for at overlade alt projektledelse, og I kan derfor spare tid på organisering og ledelse af events. Der er samtidig mulighed for at opnå uforglemmelige oplevelser via eventbureauernes store og relevante netværk. En oplevelse, som f.eks. en kombination af mødeafholdelse og udflugt i det fri eller en temapræget firmafest kan i høj grad pleje medarbejdernes interne relationer, og desuden vil et eventbureau tage sig af alt fra praktiske budgetter til faktisk afholdelse af de rette aktiviteter.

Lad dig overraske med et tilpasset event
Eventbureauer vil ofte give virksomheder mulighed for at få et tilpasset event med aktiviteter, som passer til firmatypen, personaleskaren og det ønskede budget. Der er dog også plads til overraskelser, hvis et eventbureau står for projektledelsen af et firmaarrangement, og netop overraskelser kan være med til at give bedre mulighed for et øget fokus på samarbejde og sammenhold. Med overraskelser følger ofte udfordringer, og oplever medarbejderne dette med hinanden til en firmafest eller event, vil de i langt højere grad være klar over, hvordan de skal reagere, hvis lignende situationer opstår i det rigtige arbejdsliv. Man må altså kunne forvente, at den økonomiske udgift til et organiseret firmaarrangement tjenes hjem i form af effektivitet, trivsel og bedre medarbejdere, som også vil være mere bevidste om egne kompetencer.

Med belønning følger bedre resultater
Både deltidsmedarbejdere, fastansatte, chefer og direktører vil kunne se et firmaevent som en belønning for flittigt arbejde, og dette kan komme den enkelte virksomhed til gode i sidste ende. Vi mennesker drives naturligt af bl.a. konkurrence og læring, og det giver derfor sig selv, at et fokus på belønninger ved gode resultater vil føre til endnu bedre løsninger af alverdens opgaver i fremtiden. Der kan altså opnås store fordele ved at lade medarbejdere opleve hinandens samarbejdsevner og samvær udenfor arbejdspladsen, og dette kan komme både virksomhed og personale til gode.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen