Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Banebrydende telemedicinsk spirometer til KOL og Astma, nu medico godkendt

Topbillede

Spiromagic’s spirometer bliver efter medico certificering også tilgængeligt for professionelle på hospitaler og lungeklinikker. Spiromagic fremstiller et kompakt, håndholdt smartphonebaseret telemedicinsk spirometer, der måler lungefunktion og ændringer over tid.

Hos Spiromagic er de ganske stolte af certificeringen – CE Class IIa Medico Device Certification, som øger anvendeligheden af Spiromagic’s spirometer betydeligt.

»Apparatet har samme præcision som de stationære spirometre, der findes på hospitaler og lungeklinikker. Desuden gør den intuitive grafiske brugerflade og det patenterede måleprincip spirometeret til det mest intelligente og unikke spirometer på markedet i dag,« siger Spiromagic’s direktør Allan de Neergaard.

Spirometeret kobles trådløst til smartphone eller tablet, hvor målingerne kan registreres og ses. Da data gemmes i skyen, kan lægen eller pårørende enten bede patienten om samtykke til adgangen i skyen eller kan få tilsendt data direkte fra patienten.

Spiromagic’s spirometer er udviklet i samarbejde med førende specialister fra Rigshospitalet og Dansk Lungeforening, og der er allerede over 1000 apparater i brug i verden.

Mange fordele ved telemedicinsk løsning til hjemmemåling
Allan de Neergaard oplyser, at der, ifølge Danmarks Lungeforening, alene i Danmark er 430.000 mennesker med KOL. Samlet set er der blevet bevilget over 100 millioner kroner til KOL-området fra det offentlige inden for de næste par år og herefter yderligere et tocifret millionbeløb årligt.

»Udover de mange mennesker med KOL kan de 135.000 fejlmedicinerede astmatikere have stor nytte af spirometret til hjemmemålinger, så de kan sende deres målinger til lægen og dermed optimere deres medicinering. Dernæst har sportsudøvere i stigende grad vist interesse for produktet, da de kan optimere deres præstationer ved hjælp af spirometret. Danske Viktor Hald Thorup, der deltager ved OL 2018 i Soul i speed skating, er en af de professionelle sportsudøvere, der aktivt har benyttet sig af Spiromagic’s spirometer til at forbedre sine præstationer,« fortæller Allan de Neergaard og tilføjer, at udlandet allerede har vist stor interesse for produktet, hvor det er ved at blive lanceret i Norge, Holland, Tyskland og Frankrig.

Læs mere på www.spiromagic.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen