Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Aldrig har det været nemmere at være nybygger

Node Image Upload tilbud-og-kontrakt-13

Ifølge Danmarks Statistik er nybyggeri og tilbygninger steget med fem procent fra fjerde kvartal i 2016 til fjerde kvartal i 2017. Disse tal viser, at det er mere attraktivt at være nybygger i Danmark end tidligere – og mange firmaer assisterer heri. Det gælder både vidensportaler og byggefirmaer og andre, der tilbyder bæredygtige materialer til terrasser. I det følgende er en oversigt over firmaer, der assisterer byggeri, renovering og nybyggeri.

Få svar på alt om byggeprojektet
Ditnybyggeri.dk er Danmarks største vidensportal for nybyggere. Her kan der findes svar på alle de spørgsmål, som en grøn eller garvet nybygger måtte have omkring nybyggeri. Det kan være, at hele byggeprojektet virker uoverskueligt, hvorfor det kan være godt at vide, hvordan man griber dette an. Det kan eksempelvis være spørgsmål som: Hvad koster det at bygge et nyt hus? Og kommer det hele til at gå efter planen?

Det kan ligeledes være i slutfasen af byggeprojektet, at flere spørgsmål kan melde sig. Det kan eksempelvis være, at der nu hersker tvivl om, hvorvidt der er valgt de rigtige løsninger, og om indflytningsdatoen bliver overholdt. Endvidere kan det være, at der blot opstår et behov for at stille en masse spørgsmål, og hvor det er vigtigt, at svarene bliver givet på en forståelig måde og kan sættes i relation til det nuværende projekt.

Ditnybyggeri.dk har opdelt nybyggeri-processen i ni faser, så nybyggeren får en objektiv og seriøs vejledning omkring den store investering, som det er at bygge nyt. Endvidere kan nybyggeren slappe lidt af, da vejledningen med sikkerhed kommer omkring alting, og der er ikke noget, der bliver glemt i alt byggerodet.

Ditnybyggeri.dk giver dog ikke kun vejledning til nybyggeri af beboelseshuse. Det kan lige såvel være, at der skal bygges et sommerhus, eller at man leder efter bæredygtige materialer som alternativer. Al den information og hjælp, der er nødvendig, er nu tilgængelig online – derfor er Ditnybyggeri.dk med til at gøre det endnu nemmere at være nybygger.

Nybyggeri efter enhver smag
Lasse Larsen Huse er eksperter i nybyggeri af en lang række typehuse, blandt andet funkishuse, vinkelhuse, længehuse og gårdhavehuse.

Her findes typehuse for enhver smag og til ethvert behov. Desuden har Lasse Larsen erfaring med nedrivning, så et nyt hus kan blive opført. Firmaet har mere end 40 års erfaring, når det kommer til at bygge huse, og de ved, hvad kunderne vil have.

Lasse Larsen skaber velbyggede kvalitetshuse til danskerne – og netop kvaliteten bliver der aldrig gået på kompromis med. Kvaliteten er altid i højsædet, når Lasse Larsen tegner, designer og udfører et byggeprojekt. Derfor er Lasse Larsen Huse også bevidste om, hvad de tager ind som opgaver. ”Vi må også være ærlige og indrømme, at vi ikke kan bygge hvad som helst. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det håber vi, at du ser som en fordel”.

Lasse Larsen ved, at det kan være en stor og svær beslutning at starte et nybyggeri. Derfor må der ikke opstå halve løsninger grundet utålmodighed eller uvidenhed. Lasse Larsen vægter derfor et ærligt og respektfuldt samarbejde med sine kunder meget højt. Der gives altid kyndig vejledning, så kunden opnår det ønskede resultat inden for de mulige rammer.

Hos Lasse Larsen kommer troen på et succesfuldt samarbejde, når håndværkernes høje faglighed og byggetekniske erfaring mødes med kundens personlige forventninger og drømme.

Opførsel af fritids- og træhuse
Når der er tale om nybyggeri, er dette også gældende for fritids- og træhuse. Hos Planet Huse er de eksperter inden for opførelse af træhuse og fritidshuse i højeste kvalitet. ”God kvalitet kommer sjældent af sig selv. Det kræver erfaring, styring og dygtighed at producere de bedste og mest funktionelle fritidshuse – det har vi”. Planet Huse har 29 års erfaring inden for byggeri af træhuse og ved derfor, hvad god kvalitet er, og hvordan det opnås.

Planet Huse kan tilbyde en lang række byggeformer, når det kommer til udførelse af dit nye træhus eller sommerhus. Her er der blandt andet tale om:

  • SuperMedbyg (med eller uden underentrepriser)
  • FærdigByg Udvendig (med eller uden underentrepriser)
  • Nøglefærdigt byggeri
  • Nøglefærdigt inkl. byggeforberedelsespakke
  • Nøglefærdigt inkl. byggeforberedelsespakke og Luxpakke

Hos Planet Huse får kunden selv mulighed for at udføre en del af byggeprojektet, hvis det ønskes. Det gælder både ved ovenstående byggeformer og ved nedrivning, komplet møblering samt udførelse af indkørsel og/eller haveanlæg, som Planet Huse yderligere tilbyder.

I forbindelse med nedrivning står Planet Huse for bortskaffelse af de gamle elementer, hvilket sker på en effektiv og miljørigtig måde. Derved slipper nybyggeren for det ekstra arbejde og kan blot koncentrere sig om det nye træhus.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen