Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

Node Image Upload advokater-med-ejendomsadministration

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand for Advokater med Ejendomsadministration.

54 advokatvirksomheder med speciale i ejendomsadministration går nu ind i debatten om, hvordan man driver etisk og ansvarlig ejendomsadministration.

Det gør en stor forskel, om en andelsbolig- eller ejerforening allierer sig med et rent administrationshus eller går til et medlem af Advokater med Ejendomsadministration:

”Advokater med Ejendomsadministration er kendetegnet ved medlemsvirksomheder, der driver ansvarlig og engageret administration. Kunderne, hvad enten det er andelsbolig-, ejerforeninger eller andre, der skal have administreret ejendomme, kan regne med, at der er kort vej til advokaten. Det er let at henvende sig med et juridisk spørgsmål og få et hurtigt og kompetent svar,” siger Nicholas Wantzin, formand for Advokater med Ejendomsadministration.

”Som advokater har vi mere fokus på det juridiske, og vi opdager juridiske problemer, længe før de opstår. Det betyder, at diverse ønsker fra beboere eller bestyrelse bliver holdt op imod, hvad der er juridisk holdbart. Det sparer selvfølgelig foreningen for tid og penge”, fortsætter Nicholas Wantzin.

Etiske regler for advokater
Advokaten har juridiske og etiske forpligtelser over for kunden, som blandt andet indebærer, at et medlem af Advokater med Ejendomsadministration skal oplyse, hvilke arbejdsopgaver der er aftalt og honoraret herfor. På den måde kan kunden sikre sig, at der ikke kommer ekstraregninger dumpende. Desuden er advokaten uafhængig, og dermed ikke viklet ind i samarbejdsaftaler. Advokaten må ej heller modtage provision. Og endelig har advokater en lovpligtig ansvarsforsikring, som kan sikre foreningens økonomi.

Vil udbrede kendskabet
Historisk set har markedet for ejendomsadministration ligget hos advokater, men over en årrække har administrationshuse fået en stor del af kunderne.

”Vi må erkende, at vi som advokater ikke har gjort nok ud af at markedsføre os og fortælle det ekstra, man får ved at være kunde hos os, mens virksomheder, der alene driver ejendomsadministration med sælgere og et salgsapparat i ryggen, har haft held med at erobre nye kunder”, siger Nicholas Wantzin.

Advokater med Ejendomsadministration styrker nu sin markedsføring, og ud over en ny hjemmeside - www.advoadm.dk - vil Advokater med Ejendomsadministration være mere synlige i medierne.

For yderligere information kontakt:
Nicholas Wantzin, formand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen