Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

XP Digital A/S

XP Digital har branchens største produktudvalg som omfatter kopi, print og multifunktionsmaskiner til kontorer, digitale printere og farveprintere til produktionsmiljøer samt alt i kontorprodukter. Endvidere tilbyder XP Digital en vifte af forskellige teknologier, der i samspil med dine printere, kan bringe dig effektivt ind i overskuelig og organiseret digital hverdag.

XP Digital A/S har siden starten af 2002 hjulpet virksomheder og organisationer med, at behandle deres dokumenthåndtering mere effektivt. Gennem dybdegående analysearbejde og efterfølgende implementering af effektive systemer og processer, reducerer XP Digital A/S deres kunders omkostninger og øger effektiviteten betydeligt.

I dag har virksomheder og organisationer så store mængder af information i form af dokumenter, at det hurtigt kan virke uoverskueligt. I en verden hvor papirmængden hos adskillige hober sig op, kan XP Digital overskueliggøre flowet af dokumenter, således at det altid, lynhurtigt bliver muligt at finde alle nødvendige oplysninger. XP Digital A/S arbejder med alle aspekter inden for dokumenthåndtering. Hvad enten det gælder fysiske eller digitale dokumenter, så kan XP Digital hjælpe din organisation eller virksomhed.

En konsulent, der forstår din forretning
Hos XP Digital A/S får du en fast konsulent tilknyttet, der kan hjælpe med dine udfordringer. Alle XP Digitals konsulenter er nøje uddannet inden for deres fagområde. Dette giver dem den nødvendige faglige ekspertise og erfaring, med resultater målrettet din forretning. Du vil blive mødt af en konsulent, der er serviceminded og har en forståelse for din forretning. Hermed sikrer du, at vores løsninger passer bedst muligt ind i jeres nuværende setup.

XP Digital hjælper både med det analytiske arbejde og den konkrete implementering. På denne måde sikrer I, at I kan fokusere 100% på jeres kerneforretning, mens vi sikrer at systemerne og processerne bliver implementeret korrekt og effektivt.

Skal vi hjælpe din forretning med at effektivisere jeres dokumenthåndtering? Kontakt os i dag på +45 70 20 33 10 eller skriv til os på info@xpdigital.dk​.

Mere fra XP Digital A/S

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen