Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Naturligt samarbejde mellem Post Danmark og Wellvita

Naturligt samarbejde mellem Post Danmark og Wellvita

Det danske internet firma Wellvita med beliggenhed i Esbjerg, der forhandler kosttilskud, og nu også lægemidler, sender hver måned et 5 cifret antal pakker med posten, og er blandt Post Danmarks ...

Det danske internet firma Wellvita med beliggenhed i Esbjerg, der forhandler kosttilskud, og nu også lægemidler, sender hver måned et 5 cifret antal pakker med posten, og er blandt Post Danmarks store kunder.

Der har altid eksisteret et tæt samarbejde mellem Wellvita og keyaccount manager Morten Korsgaard fra Post Danmark. Som den professionelle virksomhed Post Danmark er, har de været meget velvillige til at finde løsninger på de udfordringer Wellvita har stået med, i forhold til hurtig og sikker distribution. Derfor var BIGBOKS meget interessant for Wellvita, og det blev kimen til det samarbejde, der nu har været i gang i godt 2 måneder.

Så det var meget naturligt at Post Danmark valgte, at invitere direktør Niels Bressendorff fra Wellvita, til at holde et foredrag på Post Danmarks internet-handelskonference, der blev afholdt i foråret 2014 i Aarhus og København.

Foredraget indeholdt bl.a. beretning omkring Wellvitas internetsalg og de logistiske udfordringer de står med i den forbindelse.

På konferencerne holdt Post Danmarks erhvervschef Jens Hoelgaard Christensen, bl.a. et indlæg omkring konceptet BIGBOKS. BIGBOKS er et lagerhotel og distributionsløsning, der henvender sig til internetvirksomheder,og som lægger sig i rummet mellem, at netbutikkerne håndterer pakkerne hjemmefra og det helt store distributionslager.

De mange tusinde faste udsendelser af pakker fra Wellvita hver måned, kræver en del planlægning i forhold til bemandingen i Wellvitas pakkecenter i Esbjerg. Og med et stadigt stigende antal af pakker, har der længe været stor interesse for, at finde en alternativ løsning.

Med en mulig partner som Post Danmark, der besidder den nødvendige ekspertise, har deres kernekompetencer indenfor distribution, og en erfaring der bygger på mange år i branchen, tegnede der sig hurtigt et billede, af at dette kunne udvikle sig til et lukrativt samarbejde for begge parter, hvilket både Post Danmarks erhvervschef Jens Hoelgaard Christensen og direktør Niels Bressendorff var enige om.

I foråret blev de nærmere forhandlinger indledt,og allerede den 1. juli 2014 havde Wellvita flyttet de daglige og faste forsendelser til Post Danmark i Aalborg. Derfra pakkes og sendes nu ordre til kunder der har valgt, at få et produkt leveret kontinuerligt, i gennem en periode.

Der bliver dog stadig afsendt fra Wellvita i Esbjerg. Alle de bestillinger, der dagligt indløber via telefon eller hjemmesiden www.wellvita.dk, pakkes og sendes fra vores egne lokaler. Alle ordrer der indløber før kl. 14:00 bliver sendt samme dag, og distribueres naturligvis via Post Danmark.

Det var vigtigt for os, at samarbejdet med Post Danmark ikke kom til at betyde afskedigelser hos Wellvita, men at det skulle lette arbejdsbyrden og planlægningen af arbejdsopgaverne i call- og pakkecenteret, så disse blev mindre komplicerede og alle varer, med sikkerhed, kunne blive sendt afsted hver dag.

Efter Post Danmark for 2 måneder siden har overtaget den store logistiske opgave, må vi konstatere at ordningen fungeret yderst tilfredsstillende, for både kunder og medarbejdere. Den er med til at sikre vores kunder en pålidelig og fleksibel distribution, og vi glæder os til, i fællesskab at udvikle på dette forretningsområde, siger direktør Niels Bressendorff, Wellvita.

For yderligere information kontakt venligst keyaccount manager Morten Korsgaard på tlf. 40 43 11 95 eller Wellvitas direktør Niels Bressendorff på tlf. 60 39 0309.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen