Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Wagner

Wagner stræber efter at levere den perfekte shopping-oplevelse indenfor herretøj. De tilbyder et varierende og populært udvalg af den nyeste herremode – lige fra trendy denimstof til skarpe jakkesæt.

Wagner er en dansk butikskæde, der blev grundlagt i Aalborg i 1946 af Richard Wagner Petersen. I 2000 begyndte Wagner at åbne forretninger i resten af Skandinavien og har i dag over 75 butikker på verdensplan – både i Danmark, Norge, Sverige og Kina.

De vokser igennem et omfattende butiksnetværk i hele verden. Senest har de således udvidet i Kina med en lokalsamarbejdspartner, hvor de har over 20 butikker. Her sigter de efter at kunne klæde kineserne på med det danske kvalitets tøj.

Polaris Private Equity købte i 2007, Hansen og Pedersen I/S som Wagner hørte under. I dag er Wagner ejet af PWT Group, der også ejer Tøjeksperten.

Tidligere var størstedelen af Wagners udvalg fremstillet i Danmark, men produktionen er i stigende grad flyttet ud af landet. Hertil har PWT Group været med til at skabe en socialretfærdig og bæredygtig tøjproduktion til forbrugerne, også selvom produktionen er rykket udenlands.

Det kræver dedikation, men det er hvad Wagner er: dedikerede!

Wagner er drevet af dedikation for dit herretøj. De har dertil en fuldt integreret webshop og customer club, der skaber grundlaget for et godt engagement og meget positive kunder. Det skyldes også tøjets overskuelige prisklasse. Det er derfor også en sikker vinder, hvad end du skal have en blazer, habit, skjorter eller dit næste sports- og arbejdstøj.

Deres sortiment indeholder bl.a. Lindbergh, JUNK de LUXE, Shine Original, Bison and Jacks Sportswear Intl.

Mere fra Wagner

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen