Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Landsdækkende anlægsgartner skal passe DSBs områder

Node Image Upload oknyggaard-vinder-dsb.tmp

Fra 1. april overtager anlægsgartnerfirmaet, OKNygaard, ansvaret for pleje og vedligeholdelse af DSBs udendørsarealer i hele landet.

Kontrakten er på plads. OKNygaard, et af landets største anlægsgartnerfirmaer, har vundet opgaven med totalpleje af DSB’s områder. Det drejer sig om ca. 300 lokationer fordelt over hele landet med et samlet areal på ca. 244 hektar.

Lokal forankring er et must
Opgaven lyder på totalpleje af områderne. Det indebærer blandt andet pleje og vedligeholdelse af de grønne områder, ukrudtskontrol på sporstrækninger, renholdelse samt saltning og snerydning. Den store geografiske spredning er med til at gøre opgaven særligt krævende.

”DSB har fra starten ønsket et partnerskab, baseret på tillid, ærlighed og transparens. Udfordringer og problemer ønskes løst i fællesskab” siger Michael Wulff, FM Kontraktstyringschef DSB.

For at løse en driftsopgave af dette omfang effektivt, kræver det, at man som virksomhed er landsdækkende og samtidig har en stærk lokal forankring. Ellers bliver styring af entreprisen ganske enkelt for tung.

”Vi har fra starten satset på netop lokal forankring. Det gør det lettere og hurtigere at foretage tilsyn, holde opsyn og at praktisere rettidig omhu til gavn for kunderne”, udtaler Ole Kjærgaard, direktør OKNygaard.

Det gode samarbejde fortsætter
OKNygaard har siden 2012 vedligeholdt DBSs områder på udvalgte strækninger i Jylland. Det kommende samarbejde forventes at forløbe i samme positive ånd som hidtil:

”Vi ved, at DSB forventer et højt fagligt niveau, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Siden 2012 har vi opbygget et godt samarbejde, hvor vi har fundet frem til den optimale styring af projekterne og den optimale kommunikation. Det er et meget givende samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte de kommende år”, udtaler Gert Brøgger, afdelingsleder for storkundeafdelingen i OKNygaard.

Den nye kontrakt med DSB strækker sig over 5 år.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen