Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Volvo Trucks støtter HøjreSvingsInnovation

Node Image Upload Erik Micheelsen.jpg

Initiativet HøjreSvingsInnovation er grundlagt af Innovation Embassy med det formål at sætte fokus på problemet med højresvingsulykker og i fællesskab med den almindelige offentlighed at forsøge ...

Volvo Trucks er blevet partner i initiativet HøjreSvingsInnovation, som er et projekt, der anvender såkaldt ’crowd sourcing’ til at få nye ideer på bordet, der kan bekæmpe højresvingsulykker.

Initiativet HøjreSvingsInnovation er grundlagt af Innovation Embassy med det formål at sætte fokus på problemet med højresvingsulykker og i fællesskab med den almindelige offentlighed at forsøge at finde frem til nogle løsninger.

Foreløbig løber projektet indtil sidst i november, og målet er at finde nogle løsninger, som så kan sendes til de relevante instanser og forhåbentlig blive implementeret inden for forholdsvis kort tid.

Projektet består af tre faser:

  1. Alle blev opfordret til at komme med deres ideer, forslag og kommentarer til Facebook siden
  2. To workshops, der blev afholdt 21. og 23. oktober, hvor forslagene skulle konsolideres og konkretiseres
  3. 19. og 21. november vil de konsoliderede og gennemarbejdede forslag blive fremlagt. Efterfølgende vil projektet lave en film omkring processen og forslagene. Denne vil blive sendt ud til alle kommuner i Danmark.

- Vi bliver alle dybt berørt, når der sker en højresvingsulykke, hvor en lastbil og cyklist er impliceret. Det er en meget kompleks situation, som vi ønsker at sætte fokus på og i fælleskab skabe løsninger til at minimere disse ulykker. Vi er derfor rigtig glade for at have Volvo Trucks med som partner i dette initiativ, så vi kan trække på deres erfaringer inden for området, siger medstifter af Innovation Embassy Erik Micheelsen.

- Vi synes, at dette er et spændende og anderledes initiativ, som samtidig ligger klart i forlængelse af Volvos position som førende inden for sikkerhed samt vores mangeårige engagement i projektet ’Trafiksikkerhed i Øjenhøjde’, udtaler Helle Hessel, Markedskommunikationschef hos Volvo Group Trucks Danmark A/S.

Mere information om HøjreSvingsInnovation:
http://innovationembassy.com/hsi/
https://www.facebook.com/#!/groups/HSInnovation/?fref=ts

Om crowd sourcing
Crowd sourcing er et fænomen, hvor man opfordrer offentligheden til at komme med innovative ideer til at løse konkrete problemstillinger. Det kan både rette sig mod specialister inden for et bestemt område eller, som i tilfældet med HøjreSvingsInnovation, helt almindelige mennesker.

Om Innovation Embassy ApS
Innovation Embassy bruger veldokumenterede innovationsmetoder sammen med de nyeste innovationsredskaber, såsom brugerdrevne processer, co-creation, Open Thinking etc. med det formål at nå frem til nye ideer, forretninger og sociale innovationer.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen