Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nye Volvo lastbiler til Vamdrup Specialtransport

Node Image Upload Foto 3.jpg

Opgaverne kan vedrøre transport og håndtering af vindmøller med vinger op til 75 meter, mega kedler, større og mindre lystbåde og ikke mindst store produktionsmaskiner og flytning af hele ...

2 nye 4-akslede Volvo FM lastbiler med 500 HK har erstattet et par ældre lastbiler i vognparken hos Vamdrup Specialtransport syd for Kolding, som gennem mange år har opbygget stor ekspertise på særlig krævende transporter.

Opgaverne kan vedrøre transport og håndtering af vindmøller med vinger op til 75 meter, mega kedler, større og mindre lystbåde og ikke mindst store produktionsmaskiner og flytning af hele maskinanlæg, altså godstyper, der er svære at håndtere på grund af store dimensioner eller tung vægt. Kunderne tæller vindmølleindustrien, entreprenørselskaber, industrien, bygge- og anlægsbranchen m.fl. Opgaverne udføres i hele Danmark, og der foretages også transporter til udlandet.

Vamdrup Specialtransport råder over det nødvendige grej i form af kraner, sættevogne, påhængsvogne og blokvogne. Til at trække det hele har virksomheden 20 lastbiler i vognparken - hovedparten Volvo lastbiler. Det er der en særlig grund til, fremhæver adm. direktør Jørgen Egeskov (62), som tillige ejer vognmandsvirksomheden.

- Volvos driftsikkerhed og kvalitet er, som vi ønsker. Vi har stor tillid til produktet og de medarbejdere, som står bag produktet hos Autohuset Vestergaard med afdelinger i Jylland og på Fyn. Og Volvo-chassiset er ideelt at bygge lastbilkraner op på. Chassisforstærkningen for kranen er specielt lavbygget og ført helt frem til frontstøttebenene og giver dermed 100 % løftekapacitet 360 grader rundt og en 2 / 3½” skammelkoblingshøjde på 1,25 meter, fortæller Jørgen Egeskov.

I samarbejde med KL Kranservice i Jernvedlund ved Ribe står Jørgen Egeskov selv for opbygningen af sine lastbiler. Hans interesse for teknik og hans baggrund som smed giver ham gode forudsætninger for at optimere lastbilerne til opgaverne, de skal løse. Hellere opbygge et køretøj til et specifikt formål frem for at brede sig for meget og gå på kompromis og lade lastbilen opfylde for mange funktioner på en gang. Det bliver aldrig helt godt, mener Jørgen Egeskov, der sætter en ære i at udnytte hver en millimeter af pladsen i sine opbygninger, så lastbilerne fremstår kompakte og færdigbyggede.

Jørgen Egeskov er tillige en engageret formand for Dansk Transport & Logistik, hvilket tager en del af hans tid. Det politiske organisationsarbejde er krævende, men medarbejderne hos Vamdrup Specialtransport er erfarne og i stand til selv at tage hånd om opgaverne, når vognmanden er bortrejst nogle dage til møder eller konferencer. Vamdrup Specialtransport, der blev etableret i 1982 af Jørgen Egeskov, beskæftiger 23 medarbejdere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen