Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Tøjeksperten

Tøjeksperten er synonymt med et bredt udvalg af herretøj i lækre materialer til en rimelig pris. De har det hele, uanset om du er på udkig efter jeans, skjorter, chinos, t-shirts, cardigans, habitjakker, undertøj osv. Derudover er det den største herretøjskæde i Danmark med over 115 butikker på landsplan. De stræber efter at være den mest succesfulde herretøjsbutikskæde i Danmark – både hvad angår antallet af butikker, omsætning og indtjening.

Tøjeksperten blev grundlagt i 1998 og har således eksisteret i over 20 år på det danske marked. Det gør dem til den største kender indenfor Herremode-branchen i Danmark. I 2008 blev Tøjeksperten solgt til kapitalfonden Polaris Private Equity for 900 mio. kr., de ejer Tøjeksperten gennem holdingselskabet PWT Holding A/S.

PWT Holding A/S eller PWT Group har tre hovedområder for at føre socialretfærdigt og bæredygtigt tøj til forbrugerne. De går ind for FNs “UN Guiding Principles on Business and Human Rights (UNGPs)”. Disse principper skal sikre, at menneskerettighederne bliver overholdt i forbindelse med produktionen af tøjet. I 2016 begyndte de at implementere dette i deres egen produktion. Udover det er bæredygtighed og dyrevelfærd springende punkter i tøjproduktionen. Det gør, at forbrugerne eller producenterne af tøjet ikke udsættes for ulovlige kemikalier i tøjet, og at skader på dyr ej heller sker i produktionen af tøjet.

Tøjeksperten er altid opdateret på det sidste nye danske herretøj
Fordi Tøjeksperten er den største kender indenfor dansk herremode, tilbyder de også et bredt og nøje udvalg af herretøj.  De kommer fra kendte og stilrene brands såsom Bison, Henri Lloyd, Morgan, Matinique, Signal og mange andre.

Tøjeksperten har en fuldt integreret webshop og customer club, som er tæt forbundet med deres fysiske butikker. De holder derfor nøje øje med deres lagre og er altid opdateret på, hvis du f.eks. mangler et par jeans eller en skjorte.

Mere fra Tøjeksperten

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen