Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

TEXTA ApS

TEXTA er et tekstbureau fra Aarhus, som leverer løsninger i relation til content marketing, herunder tekstforfatning, korrekturlæsning og transskribering. Vi hjælper virksomheder, store som små, med at formulere deres budskaber i øjenhøjde med deres målgruppe via godt, relevant indhold. Det, mener vi, er vejen til at komme i kridthuset hos forbrugeren samt en plads i rampelyset på Google.

Tekstforfatning
Godt indhold og moderne SEO tekster er i dag vigtigere end nogensinde, hvis din virksomhed ønsker en fornem placering i Googles søgeresultater. Hos os får du adgang til knivskarpe tekstforfattere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og praktiske kompetencer; alt fra marketing- og kommunikationsstuderende til uddannede journalister med erfaring fra anerkendte medier.

Korrekturlæsning
Utallige undersøgelser viser, at forbrugerne bevidst fravælger webshops og brands, hvis kommunikation er præget af slå- eller stavefejl. Vi tilbyder grundig og ikke mindst hurtig korrekturlæsning af alt fra dit speciale til webtekster, så dit budskab fremstår velformuleret og klart. Alliér dig med vores korrekturlæsere, der luger ud i slåfejl, dårlige formuleringer og forkert grammatik.

Transskribering
Transskribering af interviews eller et bestyrelsesmøde kan være et omfattende stykke arbejde, der måske ikke passer ind i din tidsplan eller arbejdsdag. Vi tilbyder professionel transskribering af dine lydfiler, så du kan bruge dine kræfter andetsteds.

Besøg os på texta.dk, eller kontakt os via kontakt@texta.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tlf.: 60 54 61 24.

Mere fra TEXTA ApS

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen