Berlingske Business
17:42
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Tempur Sealy Danmark A/S

Med unikt materiale baseret på forskning af NASAs rumforskning udvikler og sælger Tempur Sealy madrasser og puder af højeste kvalitet, designet til at give ekstraordinær støtte og komfort.

Hos Tempur Sealy er vores vigtigste mål at give danskerne muligheden for at få en bedre og sundere nattesøvn. Vi har derfor stort fokus på kun at tilbyde produkter af højeste kvalitet. For at kunne nå vores mål er vores produkter derfor altid blevet udviklet med udgangspunkt i research og forskning. To områder, som vi løbende investerer i.

Vores fokus på research og forskning viser sig da også gennem hele vores historie, som går helt tilbage til den gang, hvor NASA skulle udvikle trykabsorberende materiale med formålet om at sørge for beskyttelse og støtte at astronauter ved opsendelsen – en opgave som krævede øget fokus på, hvordan vægt og tryk bedst kunne fordeles. Selvom materialet ikke længere støtter astronauter, støtter og hjælper det den dag i dag danskerne med at få en bedre nattesøvn. Materialet blev med andre ord senere til TEMPUR, som er det eneste madras-og pudebrand, som er certificeret af U.S. Space Foundation.

Al den tid, som vores ingeniører og søvneksperter har brugt på at udvikle vores produkter, har medført, at du har muligheden for at få madras, seng eller pude, som giver dig den nødvendige støtte samt en fremragende komfort. Andre fordele ved vores produkter er:

  • Maksimal aflastning af kroppen
  • Produkter med lang levetid, hvorfor vi tilbyder op til 15 års fuld garanti på din madras
  • Absorbering af bevægelser, så hverken du eller din partner forstyrrer hinandens nattesøvn

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores forskellige produkter:

http://dk.tempur.com/madrasser/

http://dk.tempur.com/senge/

http://dk.tempur.com/puder/

Du er også altid velkommen til at besøge vores Facebook-side, hvor du løbende kan blive opdateret om aktiviteter og produkter:
https://www.facebook.com/pg/TempurDanmark/about/?ref=page_internal

 

Mere fra Tempur Sealy Danmark A/S

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen