Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Lær at få det skarpe blik på dit materiale på Teknologisk Institut

Node Image Upload CT3.jpg

Arbejder du nogle gange eller måske ofte med CT-Scannede billeder af dine produkter i forbindelse med produktudvikling eller kvalitetssikring? Eller forventer du at komme til det? Så kan et Open ...

Arbejder du nogle gange eller måske ofte med CT-Scannede billeder af dine produkter i forbindelse med produktudvikling eller kvalitetssikring? Eller forventer du at komme til det? Så kan et Open lab-arrangement om softwareprogrammet, VG StudioMax, være relevant for dig.

Intensiv og brugbar læring
Teknologisk Institut giver dig nu muligheden for hen over to dage at få stærkt kendskab til analyseværktøjet, VG StuioMax, når den tyske virksomhed, Volume Graphics, gæster Teknologisk Institut i Taastrup d. 16. og 17. juni 2015. Her fortæller kompetente medarbejdre om - og demonstrere programmet til bearbejdning af data fra CT-Scanninger.

Læs mere om de mange fordele ved CT-Scanning.

VG StudioMax er et stærkt værktøj til blandt andet lunkeanalyse, fiberanalyse, analyse af godstykkelse, geometriske opmålinger, 3Dvisualisering og til sammenligning mellem CAD-fil og data fra CT-Scanning. På dagen lærer du, hvordan.

Læs mere om Volume Graphics.

Oplæg og handson-erfaringer
Hen over de to dage får du både introduktioner til VG StudioMax og programmets tilhørende viewer, MyVGL og handson-erfaringer, når du i individuelle forløb får lov at arbejde med en af de tre cases:

  • Fiberanalyse i betonprøve
  • Opmåling af sprøjtestøbt plastikemne
  • Lunkeanalyse af emner

Det individuelle arbejde med programmet sker under kyndig vejledning af ansatte fra Teknologisk Institut og Volume Graphics, så du får maximal læring og maximalt udbytte af din deltagelse. 

Læs det fulde program for arrangementet her.

Tilmelding og kontaktoplysninger:
Tilmelding til arrangementet skal ske seneste d. 8. juni 2015 til Seniorkonsulent på Teknologisk institut, Maria Holmberg, på telefonnummer 72 20 30 06 / e-mail mahg@teknologisk.dk

Du er også velkommen til at kontakte Maria Holmberg for spørgsmål vedrørende program og deltagelse.

Tid og sted:
D. 16. og 17. juni 2015, henholdsvis klokken 9:30 – 15:30 og 9:00 – 15:00
På Teknologisk Institut, Indgang 8, Gregersensvej 1, 2630, Høje Taastrup

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Produktion i Danmark. For ikke-medlemmer er prisen 2500 kroner.

 

 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen