Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Konference: Nyskabende produktion i Danmark d. 18. november 2015

Onsdag den 18. november 2015 inviterer Produktion i Danmark til konference. På dagen stilles der skarpt på den nyskabende produktion – både den, der eksisterer her og nu og den fremtidige!

Konferencen afholdes af Teknologisk Institut og FORCE Technology, der gennem de senest to år har varetaget det nationale projekt, Produktion i Danmark. Her har danske virksomheder fået adgang til state of the art-teknologi og viden med det mål at styrke virksomhedernes produktivitet.

På koferencen kan du høre 7 af de deltagende virksomheder fortælle, hvordan de specifikt har draget nytte af Produktion i Danmark og hvilke gevinster det har givet. Virksomhederne er:

  • KEN A/S: Virksomheden fortæller om fordelene ved brug af lasersvejsning til industrimaskiner.
  • MBH-International A/S: Virksomheden fortæller om karakterisering på nanoskala og fordelene ved benchmarking og i udviklingen.
  • Golan Pipe System: Virksomheden fortæller, hvordan grafit kan optimere skummet isoleringsrør.
  • Danforel: Virksomheden fortæller om effekten af vidensdeling blandt fødevarevirksomheder.
  • Dantherm: Virksomheden fortælle om fordelene ved at anvende CT-scanning til kvalitetssikring af køleelementer.
  • Is fra Skarø: Virksomheden fortæller, hvad det betyder for salg og marketing at have en holistisk produktionsforståelse.
  • Arla A/S: Virksomheden fortæller, hvordan genanvendt plast kan bruges i mælkekasser

Udenlandske fremsyn
På konferencen får du yderligere indblik i fremtidsvisionerne for produktion, når indlægsholdere fortæller om tyske Industri 4.0, hvor intelligente produkter og processer kan kommunikere sammen internt og på tværs af værdikæder.

Det hollandske industrinetværk TNO giver afslutningsvist et eksempel på en innovativ tilgang til fleksibel produktion, når de demonstrerer deres PrintValley-system.

Tilmelding
Der er tilmeldingsfrist for konferencen mandag d. 9. november 2015.
Se dagens fulde program og tilmeld dig her.

Tid og sted:
Onsdag d. 18. november 2015, klokken 9:30 – 16:00
Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630, Taastrup, indgang 1

Yderligere information:
For spørgsmål vedrørende konferencen bedes du kontakte
Jan Harry Hales på e-mail: jhhs@teknologisk.dk / tlf.nr.: 7220 2756
Peter Tommy Nielsen på e-mail: ptn@force.dk / tlf.nr.: 2269 7306

Produktion i Danmark:
Produktion i Danmark har løbet i årene 2013 -2015. Projektet varetages af Teknologisk Institut og FORCE Technology og er medfinansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation.

Projektet har til mål at styrke dansk produktion ved at give danske virksomheder til state of the art-teknologi og viden. Du kan læse mere om projektet og dine muligheder for deltagelse her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen