Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Statslige penge på vej til rundkørsel

Node Image Upload soroe-rundkoersel.tmp

Så kom det endelig – det statslige tilsagn om medfinansiering af den rundkørsel på rute 57, som længe har været efterspurgt af erhvervslivet i Sorø Kommune.

Sent onsdag eftermiddag modtog Sorø Kommune en meddelelse fra Vejdirektoratet om, at Transportministeren netop havde indgået en aftale med forligskredsen bag det grønne transportforlig, og at etableringen af en rundkørsel i krydset Elmebjergvej/Kalundborgvej var en del af aftalen.
 
Byrådet i Sorø Kommune har allerede i budgetaftalen for 2014 afsat penge til den kommunale medfinansiering af rundkørslen, men siden regeringen ved sin tiltræden satte en lang række anlægsprojekter på hold, har projektet stået stille. Men med det statslige tilsagn om medfinansiering kan projektet nu gå videre i anlægsfasen.
 
Rundkørslen skal etableres i et samarbejde mellem stat og kommune, fordi rute 57 er en statsvej.
 
Borgmester Gert Jørgensen glæder sig over tilsagnet.
 
– En trafikløsning på Elmebjergvej har længe stået meget højt på erhvervslivets ønskeseddel, og det er meget glædeligt, at vi nu omsider har fået tilsagn om den statslige medfinansiering, siger han. Den planlagte rundkørsel er dimensioneret til tung trafik og vil give en markant forbedring af trafikafviklingen i og omkring erhvervsområdet.
 
Sorø Kommune har afsat i alt 4,8 mio. kroner til rundkørslen mv., mens den statslige del af projektet forventes at udgøre knapt 3 mio. kroner.

Yderligere informationer:
Gert Jørgensen, Borgmester, tlf. 2146 3229
Niels Henrik Glisbjerg, Erhvervschef, tlf. 2932 5692

Sorø Erhverv
Sorø Erhverv er virksomheders indgang til kommunen. Vi hjælper med råd og vejledning i forhold til at starte og drive en virksomhed i Sorø Kommune. Vi samarbejder både regionalt med Region Sjælland, nationalt med ministerier og erhvervsorganisationer og internationalt med forskellige EU-institutioner.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen