Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ledere skal på skolebænken for at skabe vækst

billede

Konkurrencen er benhård for mindre virksomheder med vækstambitioner. Den 2.-3. november sætter Vækst via Ledelse derfor fokus på lederudviklingen i lokale virksomheder. Der er nu åbent for tilmelding til lederworkshoppen.

Lederworkshoppen giver 20 ejerledere mulighed for at få afklaret styrker og udviklingsområder, så der er grobund for udvikling og ny vækst. Der står overlevelse og konsolidering på dagsordenen. Det gode spørgsmål er: Hvad bliver det afgørende konkurrenceparameter?

Workshoppen er del af projektet, Vækst via Ledelse, der giver et kvalificeret svar på den udfordring. Projektet vil styrke lederens personlige kompetenceprofil gennem et udviklingsforløb, som målrettes ud fra virksomhedens konkrete behov. Al erfaring viser nemlig, at vejen til en sund og fremgangsrig forretning går gennem ambitiøse ledere med et afklaret forhold til egne kompetencer og rollen som leder.

Lederrollen skal styrkes
For mange ledere i mindre virksomheder, er rollen som leder blevet formet i takt med virksomhedens udvikling. Men der er ofte tale om en rolle, som den enkelte leder ikke har haft tid til at udnytte fuldt ud og gøre til et større aktiv for virksomheden.

”Vi har mange mindre og mellemstore virksomheder, der drives af dygtige ledere. Ofte har de dog ikke tilstrækkelig fokus på lederudvikling, fordi hverdagen i sagens natur er meget orienteret mod driften af virksomheden. Med det nye lederforløb og lederworkshoppen får deltagerne mulighed for på meget konkret vis at styrke ledelseskompetencen i deres virksomhed – og dermed skabe en stærkere basis for vækst og udvikling,” siger vækstkonsulent Torben Kristensen.

Planlægning af arbejdsopgaver betyder noget
Poul W. Jensens Eftf. i Sorø var en af de virksomheder, der deltog i sidste års Vækst via Ledelses-forløb. Smedemester Peter Hansen fortæller: ”Vi gik hjem fra kurset med en klar fornemmelse af, at her var der noget, vi var nødsaget til at se på. Frem for altid at komme halsende efter de enkelte opgaver, fik vi nogle værktøjer til at planlægge, så der på den måde blev sammenhæng mellem markedsføring, salg, produktion og levering. På den måde blev vi også bedre rustet til fremtidens konkurrencesituation”.    

Ejerledere, der er interesserede i at deltage i Vækst via Ledelse, kan henvende sig til Erhvervschef Niels-Henrik Glisbjerg på tlf. 57876034 eller tilmelde sig på:
http://www.slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/128-vaekst-via-ledelse

Vækst via Ledelse udbydes af Sorø Erhverv og de øvrige erhvervskontorer på Vestsjælland i samarbejde med Væksthus Sjælland.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen