Berlingske Business
14:40Amerikanske aktier får lille comeback efter blodrød mandag
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Søgemedier A/S

Råd til bedre markedsføring
Søgemedier A/S er et digitalt rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København.

Vi varetager i dag markedsføringen for mere end 4000 virksomheder og har et team bestående af over 100 energiske og kompetente medarbejdere, med spidskompetencer inden for online marketing.

Mød kunderne, hvor det giver mening
Hos Søgemedier gør vi en dyd ud af at rådgive vores kunder der, hvor de befinder sig. Kunderne må ikke føle, at vi trækker smarte annonceringstiltag ned over hovederne på dem, bare fordi det er buzz-words inden for online markedsføring lige nu.

Det er ikke alle firmaer, der får værdi ud af at være på Twitter, Instagram eller LinkedIn. Selv om disse medieplatforme styrker brandværdien hos virksomheder som Hummel eller Coca Cola, gavner det ikke nødvendigvis dit malerfirma eller din tømrervirksomhed.

Søgemedier vil gerne hjælpe vores kunder med at vælge den rigtige form for markedsføring, men det skal hele tiden være med virksomhedens behov i centrum. Og det er vi rigtig gode til.

Hvad hjælper vi dig med?

  • Rådgivning
  • Ny hjemmeside eller webshop
  • Facebook firmasider og annoncering
  • Google AdWords
  • SEO
  • Nyhedsbreve
  • Content marketing

 

Mere fra Søgemedier A/S

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen