Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Før sommerferien: Stadig usikkerhed om det blå kort

Node Image Upload Paneldeltagerne.JPG

Danske Rejsejournalister afholdt i går et temamøde om rejseforsikring. safeAways direktør, Ole Ærthøj var en del af panelet, som også bestod af repræsentanter fra to selvstændige ...

Danske Rejsejournalister afholdt i går et temamøde om rejseforsikring. safeAways direktør, Ole Ærthøj var en del af panelet, som også bestod af repræsentanter fra to selvstændige assistanceselskaber, Udenrigsministeriet, Patientombuddet og Europæiske ERV. Det helt store spørgsmål der blev bragt op, var problematikken om forskellene mellem det blå kort og det gule kort.

To store forskelle
En af de helt store forskelle mellem de to kort er muligheden for hjemtransport. Det gule kort, som tidligere fungerede som mange danskeres eneste rejseforsikring i Europa, dækkede nemlig, hvis man havde behov for hjemtransport, men denne dækning er altså ikke med under det blå kort. Derudover er muligheden for assistance heller ikke til stede, når danskerne rejser rundt i Europa kun med det blå kort som forsikring i tegnebogen.

”Vi bruger mange midler på assistanceservice til vores kunder og det er - for mig at se - en helt uundværlig del af rejseforsikringen. Ganske mange syge og pårørende er simpelthen ikke i stand til at træffe fornuftige beslutninger i disse kritiske situationer, og det er bl.a. her assistancen kommer ind i billedet,” fortalte Ole Ærthøj.

Også i Udenrigsministeriet er de bekymrede over problematikken: ”Der er ikke nogen ”åben dør”, hvis folk ikke har forsikret sig – Udenrigsministeriet har simpelthen ikke hjemmel til at få danskerne hjem”, sagde Ole Egbjerg Mikkelsen, centerchef i Udenrigsministeriets Borgerservice.

En fælles kommunikationsopgave
Der var fuld enighed i panelet om at den kommunikationsopgave, der opstod i forbindelse med sidste års afskaffelse af det gule kort, endnu ikke er løst. Samtidig var der i panelet stemning for en eventuel fælles kampagne som kunne informere de mange danskere, der stadig er i tvivl om dækningerne.

Panelet bestod af Dan Kjølhede Laursen, Europæiske ERV og Ole Ærthøj, safeAway. Udenrigsministeriet blev repræsenteret af Ole Egbjerg Mikkelsen, og Patientombuddet af Signe Struberga. Også de to største selvstændige assistancefirmaer i Danmark, SOS International og Falck Global Assistance, var repræsenteret af hhv. Charlotte Bjerregaard og Jørgen Petersen.

For mere information om mødet og om safeAway Rejseforsikring, kontakt venligst salgs- og marketingkoordinator Charlotte Kring Lorentzen på ckl@safeaway.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen