Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Robust efterspørgsel efter investeringsejendomme

Node Image Upload MC juli15 1.jpg

Sadolin & Albæk har netop udsendt sit NewsLetter Juli 2015 med kommentarer til det aktuelle marked for erhvervs- og investeringsejendomme.

Sadolin & Albæk har netop udsendt sit NewsLetter Juli 2015 med kommentarer til det aktuelle marked for erhvervs- og investeringsejendomme.

I denne udgave af Sadolin & Albæks NewsLetter berøres følgende temaer:

Markedsupdate 2. kvartal 2015
I de seneste måneder har de finansielle markeder været ganske volatile. Usikkerhed om hvornår og i hvilket tempo den amerikanske rente vil stige, Grækenlands mulige udtræden af euroen, geopolitisk usikkerhed og en usikkerhed om den økonomiske stabilitet og fremgang i både Europa og Kina har ført til svingende aktie- og rentemarkeder. Selv om renten i Europa fortsat er lav, er en stigning i den effektive rente på 10-årige statsobligationer fra stort set 0 % til omkring 1 % absolut mærkbar.

Rentefølsomheden på det danske ejendomsinvesteringsmarked
Det danske ejendomsinvesteringsmarked er kendt for sine gunstige finansieringsmuligheder, herunder lave renter og meget konkurrencedygtige lånemarginaler. De seneste måneders massive kursfald på obligationsmarkedet har imidlertid fået den lange finansieringsrente til at stige markant. Det har i nogen grad givet anledning til bekymring blandt investorerne, som frygter, at der kan ske en tilsvarende tilpasning af afkastkravene på ejendomsinvesteringsmarkedet.

Markedet for high street butiksejendomme i fremgang
Danmark er, ligesom de andre nordiske lande, en solid økonomi. Det er medvirkende til, at der i de seneste par år har været en øget udenlandsk interesse for danske investeringsejendomme, især primære ejendomme med bolig- og butiksanvendelse.

Mange nye butikscentre på vej – men er behovet til stede?
Den stigende investeringsaktivitet på det kommercielle ejendomsmarked har ikke mindst påvirket markedet for butikscentre. Igennem de seneste par år har vi således set en del transaktioner på dette marked.

Stiger tomgangen i københavnsområdet?
Den gode stemning på erhvervsejendomsmarkedet har de seneste kvartaler også påvirket brugermarkedet, og særligt på kontormarkedet har udviklingen været positiv. Læs mere her.

Markedsbarometer juli 2015
Markedsbarometer for København, Aarhus og Trekantområdet (Kolding, Vejle, Fredericia).

NewsLetteret kan læses på Sadolin & Albæks hjemmeside her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen