Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt om erhvervsejendomsmarkedet

Node Image Upload Amalieparken 04 MF mailchimp.jpg

Sadolin & Albæk har netop udsendt sit NewsLetter April 2015 med kommentarer til det aktuelle marked for erhvervs- og investeringsejendomme.

Sadolin & Albæk har netop udsendt sit NewsLetter April 2015 med kommentarer til det aktuelle marked for erhvervs- og investeringsejendomme.

I denne udgave af Sadolin & Albæks NewsLetter berøres følgende temaer:

Markedsupdate – 1. kvartal 2015
De seneste nationalregnskabstal har budt på gentagne opjusteringer af væksten i dansk økonomi. Uden at påstå at opsvinget ligefrem er af buldrende karakter, er det Sadolin & Albæks vurdering, at økonomien er stabilt i bedring og formentlig også stærkere, end officielle statistikker indikerer.

Ejendomsfinansiering i 2015
Den danske finansielle sektor har under og lige efter finanskrisen haft behov for at skabe balance mellem ind- og udlån samt øge indtjening og soliditet. Dette har ført til, at bankerne har måttet reducere deres udlån og samtidig øge marginalerne.

Ændringer i lejeloven øger de administrative byrder for udlejere
Med ikrafttræden den 1. juli 2015 har Folketinget vedtaget en række ændringer af reglerne omkring lejeforhold for boliger. Titlen for ændringsloven ’Forenkling og modernisering af lejelovgivningen’ må dog betegnes som vildledende markedsføring, idet lovændringerne hovedsageligt indfører yderligere formalia for ejere af boligudlejningsejendomme.

Et stærkt hotelmarked i Storkøbenhavn
Udviklingen på det storkøbenhavnske hotelmarked har igen i 2014 været særdeles gunstig. Gæsterne strømmer til byen, og antallet af overnatninger stiger markant. At dømme efter årets start ser denne fremgang ud til at fortsætte.

Flaskehalstendenser i byggesektoren?
Ifølge CRM Byggefakta blev der i 2014 realiseret eller planlagt nybyggeri for 62 mia. kr., mens der forventes nybyggeri for 65 mia. kr. i 2015 og for 70 mia. kr. i 2016. Den stigende byggeaktivitet sammenholdt med en potentiel mangel på arbejdskraft i byggesektoren har skabt en bekymring blandt nogle, der mener, at byggesektoren kan få et flaskehalsproblem, som kan føre til store prisstigninger på sigt.

Markedsbarometer
Markedsbarometer for København, Aarhus og Trekantområdet (Kolding, Vejle, Fredericia).

NewsLetteret kan læses på Sadolin & Albæks hjemmeside her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen