Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt NewsLetter med kommentarer til erhvervs-ejendomsmarkedet

Node Image Upload DSCN3740 RGB 1600.jpg

Sadolin & Albæks Newsletter Januar 2015 er netop udkommet. Her kommenterer Sadolin & Albæk på det aktuelle erhvervsejendomsmarked inden for følgede temaer:

Sadolin & Albæks Newsletter Januar 2015 er netop udkommet. Her kommenterer Sadolin & Albæk på det aktuelle erhvervsejendomsmarked inden for følgede temaer:

Erhvervsejendomsmarkedet i 2014 og forventninger til 2015
I 2014 steg den samlede transaktionsvolumen på det danske marked for investeringsejendomme for tredje år i træk. Efterspørgslen efter især primære investeringsejendomme har været stærkt stigende.

Danske pensionskasser er blevet professionelle og aktive investorer
Ejendomsinvesteringer har altid været en fast bestanddel af investeringsaktiverne hos livsforsikringsselskaber og pensionskasser. I de senere år har pensionskasserne arbejdet langt mere bevidst med deres ejendomsinvesteringsstrategier.

Øget fokus på optimering af ejendomsanvendelse
Corporate Real Estate Management (CREM) bliver mere og mere udbredt i Europa, herunder også i Danmark. CREM beskæftiger sig med planlægning, anskaffelse, design, byggeri/ombygning, styring og administration af virksomhedens faste ejendomme – hvad enten de er lejede eller ejede.

Hvilke konsekvenser har den lave inflation for ejendomsmarkedet?
Inflationen, målt ved forbrugerprisindekset, udgjorde blot 0,3 % i perioden december 2013 til december 2014, og med en gennemsnitlig prisstigning i samme periode på blot 0,6 % ramte inflationen det laveste niveau i mere end 60 år.

Folketingsvalg 2015 – hvad vil det betyde for ejendomsmarkedet?
Senest den 15.september 2015 skal der være valg til det danske folketing. En del meningsmålinger tyder aktuelt på, at den socialdemokratisk ledede regering vil blive afløst af en borgerlig/liberal regering, men meget kan ske, og prog­noser omkring valgets udfald er forbundet med overordentlig stor usikkerhed.

NewsLetteret indeholder også et opdateret markedsbarometer.

Sadolin & Albæks NewsLetter Januar 2015 kan læses her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen