Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Flere betydelige transaktioner vidner om et fortsat stærkt ejendomsmarked

Node Image Upload Sundkrogsgade 05web.jpg

Set med erhvervsejendomsbriller har 2015 indtil videre været et fremragende år. Og ifølge Sadolin & Albæk er der intet, der tyder på, at det høje aktivitetsniveau vil dale i den nærmeste tid.

”Da vi gik ind i 2015, var det med en forventning om et erhvervsejendomsmarked i fortsat fremgang. Og vi må konstatere, at vores forventninger er blevet mere end opfyldt”, udtaler partner og adm. direktør i Sadolin & Albæk Peter Winther.

Indtil videre har Sadolin & Albæk således formidlet ejendomme for næsten 7 mia. kr. i 2015. Nogle af de seneste transaktioner, som Sadolin & Albæk har været involveret i, er Sundkrogsgade 7-9 i Københavns Nordhavn og en portefølje bestående af en række erhvervsejerlejligheder i den markante bygning 8TALLET i Ørestad.

På vegne af Lærernes Pension har Sadolin & Albæk formidlet kontorejendommen Sundkrogsgade 7-9. Lærernes Pension ønsker fremover at have hovedfokus på at bygge boligudlejningsejendomme og har derfor valgt at afhænde kontorejendommen på Sundkrogsgade. Ejendommen har et etageareal på ca. 12.000 m2 og er købt af KLP Ejendomme for 333 mio. kr. Halvdelen af ejendommen er udlejet til Bank Invest på en lang lejekontrakt, mens den anden halvdel pt. står ledig. KLP Ejendomme planlægger at konvertere de ledige arealer til fleksible kontormiljøer og indrette ejendommen, så den kan udlejes til flere brugere med delte fællesfaciliteter.

På vegne af 8TALLET P/S har Sadolin & Albæk formidlet salget af en række erhvervsejerlejligheder i den prominente og fremtrædende bygning 8TALLET i Ørestad. Porteføljen, som primært omfatter kontorarealer, har et etageareal på sammenlagt ca. 9.400 m2, og den er købt af M. Goldschmidt Ejendomme A/S til en pris på 117 mio. kr.

Ifølge partner og adm. direktør i Sadolin & Albæk Peter Winther er der ingen tegn på, at transaktionsaktiviteten vil dale i den nærmeste fremtid:

”Vi har en meget fornuftig pipeline med flere store transaktioner undervejs, og alt tyder på en fortsat betydelig efterspørgsel efter investeringsejendomme. Det er vores helt klare forventning, at den positive udvikling, ejendomsmarkedet er inde i, vil fortsætte i den kommende tid”, siger han.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen