Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Den massive investeringslyst fortsætter med uformindsket styrke

Node Image Upload milj-72-mindre.tmp

Der er fortsat særdeles godt gang i markedet for ejendomsinvesteringer.

I løbet af de første godt fire måneder af 2016 har Sadolin & Albæk formidlet salg af ejendomme for sammenlagt mere end 5 mia. kr. Hertil kommer transaktioner for ca. 2,7 mia. kr., hvor Sadolin & Albæk har ageret som rådgiver på købersiden.

Blandt årets større transaktioner er det nylige salg af BIG Shopping i Herlev. Her bistod Sadolin & Albæk NREP med salget af det nyopførte shoppingcenter, som blev købt af CBRE Global Investment Partners og Portus Retail til en pris på over en milliard kr.

I Herlev har Sadolin & Albæk desuden formidlet salget af Herlev Bymidte, som blev solgt af Gudbjörg og Ejnar Honorés Fond til NREP for 250 mio. kr.

Salget af BIG er ikke den eneste milliardtransaktion, som Sadolin & Albæk har været involveret i i årets løb. Blandt andet bistod Sadolin & Albæk NIAM, da selskabet tidligere på året solgte en ejendomsportefølje bestående af 436 boliger i Storkøbenhavn. Porteføljen på i alt 44.000 m2 blev solgt til Heimstaden for 1,4 mia. kr.

En anden nylig og betydelig transaktion i København er salget af et større ejendomskompleks ved søerne, som Sadolin & Albæk har solgt på vegne InfraRed til en pris på 630 mio. kr.

På købersiden har Sadolin & Albæk blandt andet ageret som rådgiver for Standard Life i forbindelse med købet af Danske Banks hovedsæde på Holmens Kanal. Den skotske ejendomsinvestor har købt komplekset, som består af i alt 14 bygninger, til en pris på 1,4 mia. kr.

Sadolin & Albæk har leveret køberrådgivning ved flere andre transaktioner i årets løb, herunder i forbindelse med handlen af strøgejendommen Amagertorv 2, som tidligere på året blev solgt til en tysk familiefond til en pris på 200 mio. kr.

Flere af årets helt store transaktioner involverer internationale investorer. Sadolin & Albæk har et nært samarbejde med JLL, som er en af verdens største og mest professionelle erhvervsejendomsrådgivere. Dette samarbejde medvirker til, at Sadolin & Albæk har godt fat i de internationale investorer.

”I 2015 oplevede vi en markant stigende interesse for danske investeringsejendomme fra internationale investorer, og denne tendens er fortsat her i 2016”, siger adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk Peter Winther.

Ifølge Sadolin & Albæk ser den høje aktivitet på markedet for investeringsejendomme ikke ud til at dale foreløbig:

”Vi keder os ikke; den vækst på ejendomsinvesteringsmarkedet, vi har oplevet de seneste par år, er på ingen måde stilnet af – tværtimod. Og kigger vi på vores pipeline, har vi grund til at forvente fortsat høj transaktionsaktivitet i den kommende tid”, lyder det fra Peter Winther.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen