Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Når boligen skal sælges

Node Image Upload shutterstock_117143980.tmp

Det er en stor beslutning for os, når vi beslutter os for at rykke teltpælene op og sætte huset til salg. Vi har alle en drøm om, at huset hurtigt bliver solgt, og at det ikke mindst bliver solgt til den ønskede pris. Mange gange handler det om held og timing, når jagten på en køber går ind.

Der er imidlertid også mange ting, som du selv kan gøre for at få dit hus til at fremstå mere salgsbart og dermed øge chancen for et hurtigt salg. Dette er ekstremt vigtigt, da boligmarkedet er benhårdt i dag, og det dermed kan tage lang tid at få solgt sin bolig.

En realistisk pris
En af de største faktorer når det handler om at få sin bolig solgt, er selvsagt den fastsatte pris. Vi ønsker alle at få mest muligt af vores bolig, når den skal sælges. Men vi har til tider også en tendens til at tro, at vores bolig er mere værd, end hvad der er realistisk at få den solgt til. Hvis man har god tid til at sælge, kan man med fordel starte med en lidt højere pris. Undersøgelser viser dog, at en realistisk og skarp prisfastsættelse leder til et hurtigere salg, da det øger interessen for boligen.

Førstehåndsindtrykket
Præcist som når vi møder nye mennesker, så er førstehåndsindtrykket ekstremt vigtigt, når det kommer til salg af sin bolig. Det er derfor vigtigt at boligen fremstår snorlige og ren, når køber ser den. Det kan være en rigtig god idé at få smidt overflødige ting ud, så rummene i boligen ikke fremstår kompakte, små og rodede, men derimod som lyse, rummelige og rene. Det kan derfor være anbefalelsesværdigt at leje en trailer og få den fyldt op med overflødige ting, da det både får boligen til at fremstå mere salgsbar og gør processen lettere, når du skal flytte til den nye bolig. Du kan læse mere om muligheden for trailerudlejning her.

Alle sanser er i spil
Udover at boligen skal fremstå indbydende for synssansen, så må den også gerne fremtræde indbydende for købers andre sanser. Hvordan ens bolig lugter, kan have en stor indflydelse på købers overvejelser om køb. Det er derfor ekstremt vigtigt at få luftet godt ud. Hvis man er ryger og gør det indenfor, så kan det have negative konsekvenser for salget, hvorfor det derfor er ekstra vigtigt at få gjort rent og luftet ud. Derudover kan det være smart at droppe rygningen indenfor i perioden, hvor boligen er til salg. Ligesom det kan være svært for os selv at se eventuelle mangler eller fejl i vores indretning af boligen, kan det også være svært for os selv at gennemskue eventuelle lugte, da vi blot tænker det, som lugten af vores hjem. Det kan således være en god ide at få en ven eller familiemedlem til at gå en tur i hjemmet og beskrive diverse lugte, som potentielt kan være skadelige for salget af boligen.

Når den store beslutning om hussalg træffes, så vil vi så gerne have, at det går stærkt. Det kan derfor godt betale sig at genoverveje pris, få ryddet ud og gjort rent, så boligen fremstår bedst muligt pris- og salgsmæssigt for potentielle købere.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen