Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Det kan du bruge et kviklån til

Node Image Upload shutterstock_249974521.tmp

Med et kviklån kan du ofte helt selv bestemme, hvad du vil bruge pengene til. Du skal dog blot være opmærksom på, at det er penge, du låner, og derfor også skal betale dem tilbage igen.

Ofte med en enormt høj rente. Der er dog forskel på, hvor høj renten er, afhængig af hvilket selskab du vælger at optage et kviklån i.

For at optage et kviklån skal du blot lave en ansøgning hos et givent selskab. Herefter skal din ansøgning blot godkendes, som ofte sker inden for maksimum 1 time. Er du registreret i RKI over dårlige betalere, vil du kunne få svært ved at optage et kviklån.

En af godkendelsesfaktorerne for at optage et kviklån er, at du ikke må være registreret som en dårlig betaler. Selskaberne der udbyder kviklån, vil gerne have deres penge tilbage igen og det er der markant større chance for, hvis forbrugeren ikke står registreret i RKI.

Oversigt over lån
Ønsker du at optage et kviklån, kan det stærkt anbefales, at bruge en af de mange oversigtssider over kviklån, da det giver et hurtigt overblik over, hvor du får den bedste rente. Samtidig har nogle selskaber også begrænsninger for, hvor stort et beløb du kan låne.

Prestamo er en dansk oversigtside, der har mere end 30 forskellige lån. Siden giver dig det fulde overblik over hurtige kviklån i hele Danmark. Alle de tilknyttet selskaber er gode troværdige udbydere af kviklån. Der er derfor ikke noget at frygte, hvis du benytter dig af et af de mere end 30 forskellige kviklån, som reklameres med på siden Prestamo.dk.

På siden er der også implementeret flere forskellige filtre, således at du kan finde det kviklån, der matcher dig og dine behov på den bedste mulige måde. Med brugen af filtreringsmulighederne giver det dig et hurtigt overblik over, hvilke udbydere der eksempelvis tilbyder et lån på mere end 50.000,- danske kroner.

Det skal du være opmærksom på
Ønsker du at optage et kviklån gennem en side som Prestamo, vil du som hovedregel ikke skulle stille nogen form for sikkerhed eller et decideret formål for dit lån. Der vil dog være nogle enkelte udbydere, der kan finde det nødvendigt, hvis du ønsker et lån, der overstiger det normale.

Det sker dog kun i ganske få tilfælde, og du vil derfor kunne bestemme, hvad dine penge vil skulle bruges til.

Måske du mangler penge til en rejse? En shoppingtur til London med dine veninder eller noget helt tredje. Uanset hvad kan du derfor bruge dine penge, som du selv ønsker.

Du skal være myndig og dermed fyldt 18 år for at kunne optage et kviklån. På Prestamo og flere andre oversigtssider af kviklån, kan du bruge en filtrering, hvor du kan indtaste din alder samt det ønsket beløb, og du vil blive præsenteret for de lån, der matcher din alder og dit behov.

Vær opmærksom på at optager du et kviklån som 18-20 årig, vil du ofte også modtage væsentlige højere renter end ældre mennesker, der optager selvsamme lån. Det skyldes primært at alt for mange unge i en så tidlig alder ikke har styr på deres økonomi.

Ønsker du at optage et lån uanset størrelse, anbefales det altid at du kontakter din bank, som du først hører om mulighederne for at optage et forbrugslån i dit bank.

Lang løbetid
Ofte kan du selv vælge, hvor lang en løbetid du ønsker på dit kviklån. Typisk kan du vælge mellem 6-96 måneder. Løbetiden kan også afhænge af hvor stort et beløb, som du ønsker at låne fra en af de mange danske udbydere.

Selvom du vælger en kortang løbetid, vil du stadig skulle betale renter af dit lån, og det kan hurtigt blive et højt beløb. Derfor kan det ikke altid betale sig at vælge den længste løbetid, hvis du har mulighed for at betale dit lån af hurtigere.

Vælger du en lang løbetid, vil du derfor også skulle betale væsentligt mere i renter, og det ønsker man heller ikke. Du bør derfor finde en god mellemvej mellem en kort og en lang løbetid, så du skal betale så lidt i renter over et x antal måneder.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen