Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Belægningssten – stenene med mange muligheder

billede

Belægssten er en sten, der kan bruges til mange ting. I denne artikel kigger vi på, hvilke muligheder der er med belægningssten samt hvilke typer af sten der findes. Ligeledes vil du kunne finde inspiration til dine kommende byggeprojekter, hvor du skal anvende belægningssten.

En sten der har været meget populære de sidste mange år, da den er så nem at udnytte i forskellige byggeprojekter og i ens hjem. Samtidig er stenene til at betale for, i modsætning til mange andre typer af sten, der er væsentlig dyrere.

Hvad kan stenene bruges til?
Belægningssten kan bruges til at lave ny terrasse med. Når der skal lægges ny terrasse i haven, kan det være svært at finde ny inspiration til, hvordan den nye terrasse skal se ud.

Bygger du din terrasse med belægningssten, vil der være mange forskellige muligheder. Der er både mulighed for at lave forskellige mønstrer ud af stenene eller lave en mere traditionelt terrasse uden alt for mange detaljer.

Belægssten har kun et meget lille areal og fylder derfor ikke ret meget. Derfor er belægningen god til steder, hvor der skal være køretøjer, som i en indkørsel. Vælger du belægningssten til enten din indkørsel eller terrasse har du langt flere muligheder for at vælge imellem forskellige former samt størrelser af belægningssten.

Nogle belægningssten vil kunne være med eller uden en slået kant samt i forskellige farver. Valget er helt op til dig, hvad du synes vil være passende til dit byggeprojekt.

Hvilke typer sten findes der?
Der findes faktisk en lang række af forskellige belægningssten, selvom mange af stenene ligner hinanden, kan der være forskel på dem, afhængigt af hvor det bliver produceret henne. FC Beton er en rigtig god webshop at handle på, da de selv fremstiller og støber deres belægningssten.

Det er ikke kun de traditionelle rektangulære belægningssten, men også andre velkendte former som s-formstenen eller kløverstenen. Begge populære typer af sten at anvende i forbindelse med anlægning af en terrasse eller indkørsel, da disse to typer af sten vil forstærke belægningen.

Ved at bruge begge eller en af disse typer sten, vil stenenes afslået og skæve kanter være med til at låse belægningsstenene bedre sammen. Det er derfor en rigtig god idé ikke kun, at bruge den velkendte rektangulære belægningssten, hvis du selv skal i gang med at lægge nye sten i f.eks. din indkørsel.

Mulighed for at få autoritære til at løse opgaver
Nogle virksomheder såsom den danske virksomhed FC Beton der bl.a. har flere forskellige typer af belægningssten, tilbyder at samarbejde med andre erhvervsdrivende. Det kunne være brolæggere eller anlægsgartnere, der til daglig arbejder med at anlægge terrasser, indkørsler og lignende projekter.

Er der private, der derfor af en eller flere grunde ikke selv kan lægge deres terrasse, men har brug for professionel hjælp ude fra, er der derfor rig mulighed for det.

Ligeledes vil erhvervsdrivende brolæggere og anlægsgartnere løbende kunne lave bestillinger inde på FC Beton og lave en fast samarbejdsaftale og dermed opnå gode besparelser og sten til billige priser.

Det vil ikke kun være belægningssten af flere typer, men også andre fliser, som havefliser og andre blokke. En god mulighed for andre erhvervsdrivende, der løbende bestiller betonvarer hjem til deres arbejde.

FC Beton har et glimrende udvalg af belægningssten til terrasser eller andet. Læs mere her

Bestil nemt dine betonvarer hos FC Beton
Hvis du eksempelvis ønsker at bestille belægningssten eller andre betonvarer hos FC Beton, kan du lynhurtigt og nemt finde samtlige af deres produkter inde på deres webshop. Udover deres store udvalg af forskellige typer af belægningssten, vil du også finde et udvalg af grus og sand inde på deres webshop til belægningsprojekter.

Du kan derudover også finde granit, som vil kunne kombineres med belægningssten og kunne give et rigtig flot udtryk og resultat i form af en terrasse i haven eller i en indkørsel.

Ligesom på mange andre webshops vælger du blot de produkter samt det antal af det eller de enkelte produkter, som du har brug for til dine byggeprojekter.

Når alle dine produkter er blevet tilføjet i kurven, vil du fra din indkøbskurv kunne fortsætte direkte til kassen, hvor du kan angive både dine leveringsoplysninger samt betalingsmetode, så du inden for kort tid, kan modtage dine bestilte produkter.

FC Beton er en webshop, der altid er hurtige til at godkende ordrer og der vil derfor ofte ikke gå lang tid før, at de har accepteret din ordrer og herefter betjener den efter bedste evne.

Det er dog både erhvervsdrivende og private FC Beton sælger belægningssten til og deres andre produkter inde på deres webshop. Både private og erhvervsdrivende har mulighed for at betale deres bestillinger enten via bankoverførsel eller betalingskort. De enkelte erhvervsdrivende som FC Beton har samarbejdsaftaler med, vil dog få fremsendt en faktura på deres ordrer.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen