Berlingske Business
17:59Business Live er tilbage i morgen kl 7
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

River Online ApS

River Online blev grundlagt i 2012 af Jesper Riber som rent SEO Bureau, men i dag er River Online meget mere end det. Dengang som nu med hovedkontor i Kolding. Og siden 2012 har vi udvidet flere gange med bl.a. kontorer i Aalborg og i Hamborg i Tyskland.

Hos River Online har vi samlet nogle af Danmarks skarpeste online marketing specialister med fokus på SEO AdWords og Facebook annoncering, som alle er blevet nøje udvalgt til deres stillinger, for at kunne levere vækst til vores kundekreds. I vores verden kræver det drive, dristighed og mod at få andre virksomheder til at vækste. Det er andre menneskers levebrød, vi er med til at opbygge, og det tager vi meget seriøst.

Hos River Online kan du få en samlet online marketing pakke såvel som enkeltstående løsninger inden for områderne:

  • SEO
  • Google AdWords
  • Social Media Marketing
  • Konverteringsoptimering
  • HR & Development

River Online revolutionerer online marketing

Vi vil revolutionere online marketing branchen, og synes det er vores opgave at gøre arbejdet mere gennemsigtigt og nemmere for vore kunder at gennemskue og ikke mindst se resultaterne af. 

River Online startede som rent SEO bureau, og vi har med tiden udviklet os til meget mere end det, i dag har vi egne robotter til programmatic AdWords, smarte systemer som forenkler arbejdet, og giver vores kunder et bedre overblik.

Vi har også valgt at hjælpe vores kunder med at finde egne medarbejdere, selvom det nogen gange kan overflødiggøre vores egne konsulenter. Men målet for os, er at skabe vækst til vores kunder, og så hjælper vi dem også med at erstatte os. Vores HR afdeling som laver professionel IT headhunting og rekruttering, hjælper vores kunder med at finde den helt rigtige medarbejder til deres virksomhed.

Gennemsigtigheden sker blandt andet ved udvikling af innovative systemer, hvor vores kunder til hver en tid kan følge med i, hvordan arbejdet skrider frem for netop dem.

Vi kunne godt skrive stolpe op og stolpe ned om de områder, vi arbejder med, men i stedet for at kede dig med ting du formentlig har læst før, så vil vi opfordre dig til at ringe til os og få en snak om, hvad vi kan gøre for at synliggøre din forretning online. Vi er klar til at hjælpe dig på 80 600 400.

Mere fra River Online ApS

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen