Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

”ALL-Inclusive” konceptet: Nu også til reklamegaver!

billede

"Markedet for reklamegaver har i løbet af de seneste år ændret sig markant”, siger Kirsten Høgfeldt, ejerleder i firmaet reklamegaver.online.

”Hvor det tidligere var almindeligt at kunderne købte deres varer af en personlig rådgiver i et reklamegave-firma, har reklamegavemarkedet selvfølgelig også ændret sig med tiden. Mange kunder ønsker at bruge mindre tid på deres indkøb, og når man ved hvad man skal bruge, er onlinekøb let og hurtigt. Det betyder at markedet er delt op i 2 segmenter:

  • Et segment, hvor nogle kunder stadig har brug for designoplæg og strategisk langtidsplanlægning.
  • Et segment, hvor man allerede ved, hvad man skal bruge af reklamegaver.

Den sidste gruppe har hidtil betalt meget for standardprodukter hos de traditionelle firmaer.” Derfor har Kirsten og Steen Høgfeldt startet reklamegaver.online

Basisvarer – varer kunderne kender i forvejen -  sælges All-Inclusive

Priserne på reklamegaver.online er totalt gennemsigtige. Som kunde betaler man kun den viste pris: Altså ingen tillæg eller skjulte gebyrer, som først viser sig på den endelige faktura.

Kirsten og Steen Høgfeldt drev siden 1987 i fællesskab reklamegavevirksomheden "3 DP - Steka Reklame A/S", men solgte i maj 2013 firmaet, så da venner og bekendte i sommeren 2016 opfordrede dem til at starte op igen, gik de i tænkeboks, og var godt klar over at der skulle nytænkning til.

Firmaet skulle tilpasses nutidens indkøbsmønster, og derved opstod ideen med ”ALL-Inclusive” konceptet for reklamegaver.

I denne uge åbner: www.reklamegaver.online

"Vi er meget spændte på hvordan det nye koncept bliver modtaget af kunderne", udtaler Kirsten Høgfeldt,” men vi er sikre på, at kunderne vil synes godt om, de lave ALL-Inclusive priser.”

Firmaet har samlet 64 års erfaring med reklamegaver, så selvfølgelig kan vi også tilbyde andet end basisvarer. Det er blot at spørge. Endelig skal vi så også have lært vore kommende kunder, at man ikke nødvendigvis skal hedde .dk eller .com til ”efternavn”, men at vi hedder reklamegaver.online” siger Kirsten Høgfeldt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen