Berlingske Business
17:42
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Profillageret ApS

Danmarks største udvalg af tætningslister og profiler til døre og vinduer
Profillageret ApS er på kort tid blevet ledende indenfor eftermarkedssalg af tætningslister til vinduer og døre, både for små og mellemstore virksomheder, men også for private der ønsker at reducere energi forbruget i hjemmet. I dag har Profillageret aftaler med flere nationale og internationale producenter, og har nu også selv muligheden for at producere erstatningslister i mindre portioner til fx renoveringer.

Teknisk gummi til erhverv og industri
Vores vision er at blive kundernes fortrukne samarbejdspartner, når det drejer sig som tekniske gummiprofiler og produkter. Vi lagerfører alle vores produkter på eget lager, og kan servicere alle typer virksomheder med vores standard profiler og produkter. Sortimentet bliver løbende udvidet, så vi hele tiden er på forkant med efterspørgslen. Har vi ikke det profil du søger, så kan vi nøjst sandsynligt skaffe det eller få det produceret på en af vores fabrikker som vi samarbejder med.

Salg til private via Webshop
Vi driver webshops både i Danmark og udlandet med salg til private.
I Sverige er vi repræsenteret med siden Profillagret.se og derudover har vi en international side, som service hele EU PLProfiles.com

Mere fra Profillageret ApS

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen