Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Stor tidsbesparelse ved vinduesmontering

Node Image Upload Besparelse ved vinduesudskiftninger-b.JPG

Sparet tid for både mester og beboerne og en super akkord for svendene da teleskoplæsser med specielt sugeåg blev brugt til vinduesudskiftning

Sparet tid for både mester og beboerne og en super akkord for svendene da teleskoplæsser med specielt sugeåg blev brugt til vinduesudskiftning

Der findes mange byggerier fra 1970’erne, hvor vinduerne nu er ved at være modne til udskiftning, men det er svært at montere moderne vinduespartier på grund af altaner og andre konstruktioner, som begrænser adgangen.

Pitzner har derfor hos den autoriserede danske forhandler, Lissner ApS indkøbt en speciel Magni 5.26 RTH roterende teleskoplæsser med det meget avancerede Gerenuk sugeåg, som kan vippe, sideforskyde, tilte, løfte, sænke og rotere alt sammen fjernbetjent og integreret med maskinens display og funktioner i øvrigt.

- I forhold til at anvende en kran, så kan der spares betydelige mandskabsressourcer. En stor håndværksvirksomhed oplevede på et meget stort projekt, at svendene fik en fantastisk akkord, mester fik et godt og hurtigt projekt, og beboerne fik begrænset deres ulemper ved udskiftning af vinduer. Når teleskoplæsseren er placeret, så kan den betjenes fra terrassen eller lejligheden, så vinduespartierne styres på plads meget præcist, uden at mandskabet skal bakse med dem, siger afdelingsleder Birger Hansen, Pitzner.

- Vi har investeret i Magni teleskoplæsseren, fordi den er særligt godt integreret med Gerenuk sugeåget og certificeret i sammenhæng. Vi har foreløbig indkøbt én teleskoplæsser og har som på alle andre områder den strategi, at vi tilpasser flåden efter fremtidens efterspørgsel, siger Birger Hansen.

Magni teleskoplæssere fremstilles i Italien på en fabrik, der er stiftet af den tidligere tekniske chef hos Manitou, som i mange år har været blandt de markedsledende på markedet for roterende teleskoplæssere.

Gerenuk er et dansk produceret sugeåg, som er særdeles avanceret. Løftekapaciteten på sugeåget er 500 kg, og maskinen kan dermed håndtere selv de helt store vinduespartier i stor højde og med stor præcision.

- Den er ret let at betjene efter en kort introduktion. Magni er nyudviklet og med den nyeste teknologi, og Gerenuk giver optimale muligheder for at vinkle vinduespartier, så man kan få dem ind overalt, siger Pitzners sælger Steffen Larsen, som nu skal i gang med at præsentere løsningen for relevante kunder over hele landet.

- Ud over at få en optimal løsning til vinduesmontering, så kan teleskoplæsseren jo også anvendes med mandskabskurv, pallegafler og andre redskaber på byggepladsen. Den kan også anvendes til facadeelementer og andre emner, hvor sugeåget kan skabe vakuum, siger Steffen Larsen.

Magni 5.26 RTH er forsynet med en Mercedes motor på 156 hk, som i kraft af tilsætning af Ad Blue lever op til den europæiske miljønorm Stage IVi, og dermed er forberedt til de skarpeste fremtidige miljøkrav på byggepladserne.

Magni teleskoplæsseren er indkøbt til dette særlige formål. Pitzner er fortsat forhandler af Dieci teleskoplæssere, som også udgør kernen i udlejningsflåden.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Ole Wamsler | Mobil: 2494 4947 | E-mail: owa@pitzner.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen