Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ordentlighed og effektivitet bag HR-succes

billede

Annette Bache har siden starten, midt under finanskrisen, skabt vækst hvert år i rekrutteringsbureauet Personale-match. Opskriften er en unik evne til at tilpasse sig kunderne og fokus på gode arbejdsvilkår for de ansatte.

Fokus på gode arbejdsvilkår og tilpasning til kundernes behov har på kun 8 år ført vækst-virksomheden Personale-match fra nul til ikke mindre end 65 mio. kroner i omsætning i det konkurrenceprægede marked for B2B-rekruttering.  2016 bliver således endnu et Gazelle år for virksomheden, der første gang modtog den hæder i 2013.

Det var ikke nogen helt let start stifter og ejer Annette Bache fik, da hun i 2008 besluttede sig for at omsætte flere års erfaring fra vikar- og rekrutteringsbureauer til realisering af iværksætterdrømmen.

”Kort tid efter, at beslutningen var truffet ramte finanskrisen med fuld kraft, og det gik hårdt ud over rigtigt mange virksomheder i branchen,” siger hun og erkender, at iværksættermodet nok kunne have svigtet, hvis hun havde kendt omfanget af krisen på forhånd. Heldigvis holdt hun fast, og allerede første år blev det belønnet i form af flotte væksttal, som det siden er lykkedes at fastholde.

”Det lykkedes, og vi har i dag en omsætning på 65 mio. kroner, 12 medarbejdere på kontoret og tilfredse kunder i mange forskellige brancher, ” lyder det.

Individuelle løsninger
Personale-match er specialiseret i rekrutteringsløsninger på alle niveauer og leverer samtidigt gennemarbejdede vikarløsninger til en lang række virksomheder i hele Danmark.

”Grundlaget er, at vi altid, uanset, om vi rekrutterer for en større eller en mindre virksomhed, yder personlig og individuel service. Vores kunder har selvfølgelig forskellige behov, og derfor dur det ikke at levere standardløsninger,” siger Annette Bache.

Garanti og gode vilkår
Derfor tør direktøren også at give tre måneders garanti på rekrutteringsydelser. Det betyder, at Personale-match finder en ny kandidat til stillingen uden yderligere beregning, hvis kandidaten ikke lever op til den udarbejdede job- og kompetenceprofil, eller hvis kandidaten selv vælger at forlade stillingen i garantiperioden.

Dertil kommer, at virksomheden har en klart formuleret strategi for ordentlig behandling af de flere hundrede medarbejdere, de dagligt sender ud i vikarstillinger. Samtidigt understreger Annette Bache, at Personale-match ”selvfølgelig” er medlem af Vikarbureauernes brancheforening.

”Desværre er der stadig en række brodne kar i vikarbranchen, men der har det helt fra starten været afgørende for os, at vi behandler folk ordentligt, ” siger hun og fremhæver samtidigt, at netop den tilgang – sammen med en effektiv opbygget forretningsgang – er det afgørende konkurrenceparameter i rekrutteringsbranchen.

”Produktet er jo de mennesker, vi formidler kontakt til, og det er jo umiddelbart det samme produkt uanset, hvor du får det. Der hvor vi kan gøre en forskel, det er i vores tilgang til kunderne og i vores tilgang til de medarbejdere i marken, som vi har med at gøre,” siger Annette Bache.

Læs mere om Personale-match her

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen