Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

PBJ afholder årlig Netværksdag med rekord mange tilmeldinger

PBJ afholder årlig Netværksdag med rekord mange tilmeldinger

PBJs kundenetværk ’Netværket Epos’ fejrer 10 års jubilæum i år. Jubilæet er blevet markeret gennem hele 2013 og kulminerer nu ved PBJs årlige Netværksdag den 13. november. Her er tilslutningen ...

PBJs kundenetværk ’Netværket Epos’ fejrer 10 års jubilæum i år. Jubilæet er blevet markeret gennem hele 2013 og kulminerer nu ved PBJs årlige Netværksdag den 13. november. Her er tilslutningen blandt medlemmerne større end nogensinde - med ikke færre end 200 tilmeldinger.

Hos PBJ A/S, der står bag løn- og HR-løsningen Epos, sættes en ære i at være kundens samarbejdspartner frem for blot at være leverandør. Et stort ønske om at arbejde sammen med, lytte til og ikke mindst lære af kunderne ledte i 2003 til etableringen af Netværket Epos, der i dag tæller flere end 370 medlemmer fra 137 virksomheder, som anvender Epos.

”I PBJ kan vi se tilbage på et givende og udviklende årti, hvor medlemmerne er strømmet til - til stor glæde for PBJ. Netværksdagen er en årlig begivenhed, der samler medlemmerne af samtlige erfagrupper i Netværket Epos”, fortæller Netværkschef Ann Langballe Madsen.

Netværket Epos er et professionelt netværk, der består af to overordnede erfagrupper inden for kerneområderne Epos Løn og Epos HR. De to grupper rummer hver især en række undergrupper, der bl.a. omhandler Epos Rekruttering. Udviklingsmuligheder, nye input på eksempelvis lovgivningsområdet samt sparring og videndeling med ligesindede. Det er bare noget af det, Netværket Epos tilbyder. Men derudover følger også medindflydelse på udviklingen af Epos-løsningen.

Ledelse hele vejen sætter dagsordenen den 13. november

Temaet for dagen er “Ledelse hele vejen”, fra konfliktløsning over strategisk selvledelse til ledelse i øjenhøjde. Medlemmerne kan bl.a. glæde sig til oplægsholdere som coach og konfliktløser Lars Mogensen, Michael Pedersen, der er forfatter, ph.d. og adjunkt i ledelsesfilosofi på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School, sygeplejerske og politiker Thyra Frank samt Nils Villemoes, der er forfatter, foredragsholder og tidligere lektor ved Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

”Vi glæder os utroligt meget og har store forventninger til en Netværksdag, der bliver den største i Netværket Epos’ historie. Vi tror dog ikke på tilfældigheder. Den massive tilslutning tilskriver vi primært netværkets popularitet blandt medlemmerne. Dernæst har årets program i anledning af jubilæet fået en ekstra indsprøjtning, og her vil en perlerække af spændende, inspirerende og humoristiske oplægsholdere sørge for, at jubilæet markeres på bedste vis på Netværksdagen 2013”, slutter Netværkschef Ann Langballe Madsen.

Indimellem de forskellige indlæg får medlemmerne lejlighed til at netværke med hinanden, PBJ samt med samarbejdspartnere fra AS3 Companies, DANSK HR, Garuda AS samt Berlingske Business.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen