Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Markant gennembrud for Babcock & Wilcox Vølund i Asien

Node Image Upload Babcock.jpg

Det voksende behov for energi i de store vækstlande i Asien har banet vejen for at udnytte danske Babcock & Wilcox Vølunds internationalt anerkendte viden, teknologi og udstyr til at omdanne ...

Det voksende behov for energi i de store vækstlande i Asien har banet vejen for at udnytte danske Babcock & Wilcox Vølunds internationalt anerkendte viden, teknologi og udstyr til at omdanne biomasse og affald til energi via miljøvenlig og højeffektiv forbrænding. Men på disse markeder har det vist sig afgørende at samarbejde med kompetente og seriøse licenspartnere, som kan agere i de fremmede geografiske og kulturelle områderi Asien.

»I samarbejde med vores nye licenspartner i Kina, Runh Power Plant Engineering Technology, som er ansvarlig for vores første ordre til Pakistan, har vi store forventninger til at få åbnet adgang til flere nye energiproducerende anlæg i Asien. Det sammen gælder vores mangeårige licenspartner i Sydkorea, som nu har banet vejen for vores første leverance af viden og teknologi til et anlæg i Singapore. Vi ser således et stort potentiale for, at vores licenspartnere i Asien kan åbne døre og udnytte vores danske teknologi til effektiv og miljøvenlig energiproduktion. For behovet for energi i disse vækstlande i Asien vokser eksplosivt. Men det gør mængderne af affald også. Både i form af husholdningsaffald, industriaffald og biomasse. Derfor er det afgørende for os at kunne tilbyde voresdanske know how og effektive teknologier i disse lande via kompetente og engagerede licenspartnere i denne del af verden. For det forudsætter lokalt kendskab til infrastrukturen, lokale kulturer og de særlige beslutningsmønstre, som udfolder sig i disse lande, hvis man vil gøre forretning. Og det har vores licenspartnere, «siger adm. direktør John Veje Olesen fra Babcock & Wilcox Vølund.

»Vores aftale med Runh Power Plant Engineering Technology Co. Ltd. i Kina og med Halla i Sydkorea ligger således i direkte forlængelse af vores strategi om i stigende omfang at indgå licensaftaler med kompetente og solide partnere i Asien. Sammen kan vi i langt højere grad levere nøglefærdige projekter, hvor Babcock & Wilcox Vølunds viden, teknologier, udstyr og kompetencer inden for miljøvenlig og højeffektiv energiproduktion kommer til fuld udfoldelse. I praksis er det vores licenspartner, som indgår aftalen med kunden og har ansvaret for at styre det samlede projekt – herunder også ansvaret for at opføre bygninger og alle installationer.«

Aftalen om leverancen af det første anlæg i Lahore i Pakistan til en samlet værdi på 28 MDKK er blevet indgået via samarbejdet med Runh Power Plant Engineering Technology Co. Ltd. iShandong i det østlige Kina. Det er en privatejet kinesisk EPC entreprenør, som står bag et stort antal kraftværker med en kapacitet på op til 660MW. Det første anlæg er baseret på energiproduktion fra forbrænding af biomasse.

Runh Power Plant Engineering Technology Co. Ltd. skal levere det komplette udstyr, drift og vedligeholdelse af et nyt anlæg i Lahore, som kan producere energi ved at bruge hvedehalm, majsstængler, bomuldavner og en bred vifte af andre former for biomasse som brændsel. Den producerede energi i form af damp skal anvendes til lokal papirproduktion i Lahore.

Gennembrud for DynaGrate® i Asien

Projektet i Singapore er til Sembcorp Industries Ltd. til en værdi af ca. 60 MDKK. Denne aftale er blevet en realitet via samarbejdet med Babcock & Wilcox Vølunds mangeårige licenspartner i Sydkorea, som hedderHalla, og som har aktiviteter i en række lande i Asien.

Halla skal her levere Babcock & Wilcox Vølunds danskudviklede viden, teknologi og udstyr til et energiproducerende anlæg på JurongIsland i Singapore. Her er der tale om levering af to produktionslinjer, som hver skal have en kapacitet på forbrænding af 24 tons affald i timen.

Dette anlæg bliver hermed det første i Asien, som har valgt at anvende Babcock & Wilcox Vølunds patenterede og meget roste DynaGrate® forbrændingsriste. Dette store anlæg bliver derfor et udstillingsvindue i en region, hvor Babcock & Wilcox Vølund venter stor vækst.

Nye muligheder

»Det første projekt i Pakistan med vores nye licenspartner er interessant for os, fordi det kan blive startskuddet på en voksende forretning i denne del af Asien, hvor der er enorm efterspørgsel efter miljøvenlig og billig energi som alternativ til energiproduktion baseret på fossile brændstoffer. Der er især stort behov for effektiv og stabil energiproduktion af el i de vigtige vækstområder i Asien, «siger John Veje Olesen.

»Derfor er vi overbeviste om, at vores nye anlæg i Pakistan vil bane vejen for, at Babcock& Wilcox Vølund sammen med vores nye licenspartner vil blive indbudt til at byde på de mange nye anlæg, som er på tegnebrættet i denne del af Asien, « siger John Veje Olesen

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen