Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Markant forbedring af gasmotorolie til de danske kraftvarmeværker, som producerer el og fjernvarme baseret på affald og biomasse.

Markant forbedring af gasmotorolie til de danske kraftvarmeværke, som producerer el og fjernvarme baseret på affald og biomasse.

ExxonMobil lancerer ny Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40 gasmotorolie, som øger produktiviteten i kraftvarmeværkernes gasmotorer.

  • Forlænger intervallerne mellem olieskift og optimerer motorernes ydeevne
  • Lanceringen efterkommer den stigende efterspørgsel efter forbrændingsmotorer, der drives på affald og biomasse
  • Godkendt til brug i GE Waukesha motorer

ExxonMobil har lanceret Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40 - en avanceret olie, som er udviklet til at optimere ydeevnen af ​​motorer drevet på affald og biomasse. Med det nye produkt er det muligt at forlænge olie-skiftsintervallerne til det dobbelte. Den nye gasmotorolie er fremstillet med henblik på at servicere det stigende antal anlæg, som anvender affald og biomasse til produktion af el og fjernvarme.

Mobil Pegasus 605 Ultra 40 blev testet i GE Waukesha APG 1000 motorer 1) i et testforløb på over 18.000 timer udført hos kunden. Testen viste, at Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40 kunne forlænge intervallerne mel-lem olieskift til det dobbelte sammenlignet med konventionelle gasmotorolier. Derfor har kunden efterfølg-ende skiftet motorolierne i alle gasmotorer til Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40, og olien er nu godkendt til brug i kundens gasmotorer drevet på affald.

Udover fremragende anti-slidegenskaber mindsker Mobil Pegasus 605 Ultra 40 også koksdannelse og lakaflejringer, hvilket afbøder en række af de udfordringer, der findes i forbrændingsanlæg, der anvend-er affald og biomasse. Forurenende stoffer som halider, sulfider og siloxaner, der kan være til stede i høje niveauer i gasserne fra forbrænding af affald og biomasse, kan nemlig fremme slitagen på anlæg-gene og reducere motorernes holdbarhed. Denne påvirkning bliver markant reduceret med den nye motorolie.

»Installation af kraftvarmeværker på lossepladser og landbrugsejendomme er populært og i vækst. Men sikring af pålidelig effekt af bioenergiproduktionen er ikke uden udfordringer. Netop derfor er Mobil Pegasus 605 Ultra 40 olien udviklet til at overvinde de udfordringer, som opstår på grund af urenheder i gasserne fra forbrænding af affald og biomasse. Nu har vi fået dokumentation for, at den nye special-olie hjælper kunderne med at optimere og effektivisere bioenergiproduktionen ved at forlænge intervallerne mellem olieskift og samtidig beskytter motorerne mod slid og mindske aflejringer, «siger Jarmo Vihersalo, som er ExxonMobils ekspert og rådgiver i EMEA, når det gælder industriel energiproduktion.

Mobil Pegasus 605 Ultra 40 er den nyeste lancering i Mobil Pegasus serien, som i år fejrer sit 50 års jubilæum. I alle årene har denne produktserie været på forkant med fx Mobil Pegasus 605 Ultra 40 og Mobil Pegasus 1005, når det gælder egenskaber og teknisk innovation. Og det kommer kunderne til gode i form af øget produktivitet og forlænget motorholdbarhed.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen