Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Cateringlandsholdet får Unilever Food Solutions som hovedsponsor

Cateringlandsholdet får Unilever Food Solutions som hovedsponsor

Bæredygtige råvarer, professionelle produkter og høj kvalitet skal være med til at bringe Cateringlandsholdet på vinderpodiet ved det prestigefyldte OL 2016 for cateringlandshold i Erfurt. Unilever Food Solutions har netop underskrevet en aftale om at være hovedsponsor for og leverandør til Danmarks Cateringslandshold. Første udfordring bliver Cateringslandsholdets deltagelse ved Culinary Olympic Games i Erfurt, hvor Danmark i år for første gang stiller med et topprofessionelt og motiveret landshold.

Cateringlandsholdet er etableret af Foreningen Kokkelandsholdet i januar 2014. I første omgang for at deltage i VM for Cateringhold i Luxembourg 2014, hvor holdet opnåede en imponerende sølvmedalje. Herefter har målet været at træne de udvalgte kokke og catere til at kunne tage kampen op mod de bedste i verden. Her er Culinary Olympic Games i Erfurt (Tyskland) blandt de største og mest prestigefyldte udfordringer for de professionelle cateringhold i branchen. Cateringlandsholdet fungerer her som en selvstændig enhed under Foreningen Kokkelandsholdet og med samme bestyrelse. Den daglige drift bliver fortsat varetaget af den utrættelige Sten Slot Knudsen, som er direktør for Kokkelandsholdet med solid assistance fra Team Manager Tonny Overby Meyer fra Teknisk Skole Silkeborg.

Cateringlandsholdet består i dag af 8 motiverede og innovative ildsjæle og dygtige fagfolk, som brænder for at udvikle og servere mad af den bedste kvalitet med fokus på ordentligt håndværk og bæredygtige råvarer. Holdets deltagere er udvalgt ved en optagelsesprøve helt tilbage i januar 2014. Lige siden er der blevet trænet hårdt, og de udvalgte kokke og catere er ganske enkelt i dag blandt de bedste inden for catering. De udvalgte deltagere på Cateringlandsholdet kommer fra følgende firmaer: Fazer, Grundfos, Eurest Compass Group og Studenterhusfonden.

Professionelle kokke og catere vælger kun det bedste
Når Cateringslandsholdet skal frembringe det bedste fra dansk gastronomi ved OL i Erfurt 2016, bliver det fremover med Unilever Food Solutions som professionel partner, sponsor og leverandør på sidelinjen. Ligesom Kokkelandsholdet har Cateringlandsholdet nu også valgt at samarbejde med Unilever Food Solutions og at anvende virksomhedens bæredygtige produkter til cateringbranchen.

Det drejer sig bl.a. om en bred vifte af Knorr Bouilloner, Knorr Sky, Knorr Professionelle Fond’er, en række Knorr koldrørte produkter, Krydderi- og Krydderurtepuré, Maizena jævning og Hellmann’s Mayonnaise.

Kokkene og caterne på Danmarks Cateringlandshold skal levere kompromisløs kvalitet, når de træner og deltager i nationale og internationale konkurrencer. Smag, gode råvarer og præcision er afgørende faktorer, når det danske Cateringlandshold skal levere kulinariske stjerneoplevelser. Desuden er bæredygtige råvarer også blevet en afgørende faktor for at opnå succes. Det er baggrunden for, at nu også Cateringlandsholdet har ønsket at anvende Unilever Food Solutions serie af professionelle produkter til cateringbranchen.

»Vi er gået målrettet efter en stærk og troværdig partner, der leverer kvalitet, som vi kan stå inde for«, sagde Sten Slot Knudsen, adm. direktør for Kokkelandsholdene, ved underskrivelsen af sponsoraftalen i Unilever Food Solutions køkken i Ørestaden.

»Unilever Food Solutions er eksperter i løsninger til professionelle køkkener, og Knorr bouilloner, krydderier etc. er fuldt på højde med de grundprodukter, som vi som kokke og catere selv kan fremstille. Og så giver produkterne os nogle klare fordele - både i vores hverdag i restaurantkøkkenet, i storkøkkenerne-  og i forbindelse med de store konkurrencer.«:

  • For det første er de fremstillet helt fra grunden af friske, bæredygtige råvarer og ingredienser og helt uden kunstige tilsætningsstoffer.
  • For det andet er disse produkter meget stabile, når det gælder smag, konsistens, farve etc. Og det betyder, at vi kan udarbejde nye opskrifter med meget stor præcision, når det fx gælder angivelser af ingredienser og mængder.
  • Endelig vil produkterne kunne spare værdifuld tid i hverdagen, under træning og i forbindelse med de store konkurrencer, hvor der ikke er tid til og mulighed for selv at koge fonder, saucer etc.
  • Desuden er produkterne fra Unilever Food Solutions helt i tråd med vores – og samfundets – målsætning om at reducere madspildet mest muligt. Det er i øvrigt også blevet et vigtigt målepunkt i konkurrencerne.«

»Hos Unilever Food Solutions er vi naturligvis glade for og stolte over, at vores brede sortiment med bl.a.  Knorr bouilloner og fond’er til de professionelle køkkener er blevet udvalgt og blåstemplet af Danmarks dygtigste kokke - og af organisationen bag Cateringlandsholdet. Når professionelle kokke og catere på dette niveau fravælger selv af koge deres fond’er på grønsager, kød, ben, krydderier mv. - og i stedet bruger vores fond’er - er det den højeste anerkendelse, vi kan opnå som virksomhed,« sagde Dung Nguyen, Channel Marketing Manager hos Unilever Food Solutions.

Aftalen mellem de to parter indebærer, at Unilever Food Solutions både leverer et udvalg af Knorr-varianter, Maizena og Hellmann’s, til Cateringlandsholdet. Både til deres træning og til konkurrencerne. Desuden støtter Unilever Food Solutions nu også Cateringlandsholdet økonomisk i forbindelse med rejser til de danske og internationale konkurrencer.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen